...

Alles wat je moet weten over de Lingam massage en de Yoni massage.

MassageWereld biedt een groot aantal erotische massages aan in de verschillende massagesalons in Nederland. Kom je in onze massagesalons om een keer lekker te ontspannen, dan kun je er onder andere kiezen om de Lingam massage (voor mannen) of de Yoni massage (voor vrouwen) te ondergaan. Heb je nog nooit van deze massages gehoord en ben je benieuwd wat de Lingam massage en de Yoni massage precies voor een erotische massages zijn? Lees dan meer over deze heerlijke massages van MassageWereld in deze blog.

De Lingam massage: een spannende massage voor de man

lingam

De Lingam massage of penismassage is een unieke en zeer erotische massage die door gespecialiseerde masseuses van MassageWereld uitgevoerd wordt. Onderga je deze massage, dan weet je zeker dat je aan het einde van de massage tot een knallend hoogtepunt komt. Dit komt omdat de spanning langzaam opgebouwd wordt, waarbij de weg naar het orgasme eigenlijk belangrijker is dan het uiteindelijke hoogtepunt dat je ervaart. Het is een massage waarbij je erotische zones helemaal in het middelpunt staan, met uiteraard ook die ene heilige plek tussen de benen.

De penismassage is geen body to body massage, maar wordt volledig door de kundige handen van de masseuse uitgevoerd. Het is een massage met onvermijdelijke happy ending, die extra heftig zal zijn door de opgebouwde spanning tijdens de massage.

De Yoni massage: een massage met happy ending voor de vrouw

yoni

Veel mensen denken dat massages met happy ending alleen voor mannen zijn, maar dit is zeker niet het geval. Bezoek je als dame een van onze massagesalons om een Yoni massage te ondergaan, dan ervaar je uit eigen hand het tegenbewijs. Ook een dame ervaart bij ons het genot van een happy ending.

Tijdens de Yoni massage herontdek je jouw eigen lichaam. De tantrische massage laat je plekjes kennen die je nog nooit hebt ontdekt of al lang vergeten was: de masseuse laat je dingen voelen die je nog nooit eerder hebt gevoeld. Door de opgebouwde spanning van de intieme massage, komt de massage uit op een onvermijdelijke happy ending. Dit is overigens niet het doel van de massage, maar wel een mooi einde van een prachtige verkenningstocht van je eigen lichaam.

Boek direct jouw Lingam of Yoni massage
Wil jij jezelf de ultieme erotische massage cadeau te geven? Boek dan zeker eens een Lingam massage voor mannen of een Yoni massage voor vrouwen. Op onze website zie je direct welke massagesalons van MassageWereld bij jou in de buurt zitten en welke masseuses er werkzaam zijn. Man of vrouw, reserveer direct jouw erotische massage met een onvermijdelijke en extra spannende happy ending!