...

De keuze is reuze bij MassageWereld

Jouw eerste keer?
Tips van Marieke!

Met ruim tweehonderd masseuses en twee masseurs, verdeeld over alle vestigingen, kun je wel stellen dat MassageWereld een groot bedrijf is, waar je als klant gemakkelijk afgeleid wordt.
Naar welke vestiging zal ik gaan?
Welke massage zal ik kiezen?
Welke masseuse of masseur mag de massage gaan doen?
In dit blog geen inside verhalen, maar inside tips en antwoorden om jouw eerste bezoek aan ons tot een feestje te maken!

Welke vestiging?

Waar wij, als masseuses, om privacyredenen vaak zo ver mogelijk van huis werken, is dit voor jou, als klant, absoluut niet noodzakelijk. Net als in Las Vegas is ons motto ‘What happens in MassageWorld, stays in MassageWorld!’ Sowieso is het uiterlijk van onze panden neutraal en de ingang zo discreet mogelijk. Daarbij zijn onze salons dusdanig ingeregeld dat jouw privacy vanaf het moment dat je binnenloopt tot het moment dat je weer vertrekt zo goed mogelijk gegarandeerd wordt. Je kunt dus met een gerust hart naar elke vestiging van jouw keuze gaan.
Wie weet word je in Maastricht wel gemasseerd door een Noord-Hollandse of in Nijmegen door een echte Zeeuwse! Laat je verrassen….

Welke massage zal ik nemen?

Er is een ruim aanbod aan massages. Ga je voor een relaxmassage, (half uurtje massage mét handmatig hoogtepunt, zonder verder lichaamscontact) een body-to-body (massage met handmatig hoogtepunt én body-to-body) of voor één van onze specials? Het is altijd handig om je vooraf te oriënteren. Kijk maar eens wat we allemaal kunnen bieden: https://massagewereld.com/erotischemassages/

Kom je er niet uit? Onze receptionistes helpen je graag met jouw keuze.

Wie wordt mijn masseuse/masseur?

De allerlastigste vraag blijft: ‘Wie ga ik kiezen?’
Op onze website vind je per vestiging de masseuses die op dat moment aanwezig zijn met foto’s en een zelfgeschreven introductie. Hieruit kun je al heel veel opmaken.
Twijfel je nog?
Wanneer je naar onze salon komt kunnen de beschikbare masseuses zich aan je voorstellen, zodat je een weloverwogener beslissing kunt nemen. Zeker wanneer je dicht bij jouw gevoel blijft zou je weleens een hemelse massage kunnen krijgen, waarna nog maar één laatste vraag rest:

                  Wanneer kan ik terugkomen?