...

De Lingam bij Massagewereld

‘Heee, Joost! Wat leuk dat je er weer bent!’
Heel regelmatig heb ik een leuke klik met de mensen die gemasseerd worden. Met Joost heb ik echter een klik 2.0. Niet alleen hij, maar ook ik, kijkt uit naar de massage.

‘Farah, je bent veel in mijn gedachten geweest.’
Ik pak zijn hand en trek hem met me mee.
‘Laten we dan maar snel beginnen, Joost.’

Op de kamer aangekomen slaat hij zijn brede armen om mijn middel en tilt me op, terwijl zijn stralende ogen de mijne vangen.
‘Hoe gaat het met je?’ Zijn woorden klinken oprecht geïnteresseerd. Even praten we over koetjes en kalfjes. Joost boekt altijd anderhalf uur, zodat er nooit sprake is van haasten. Ik krijg alle tijd om het beste uit mijzelf te halen en doordat hij zich helemaal over kan geven aan de massage, lukt dat bij hem ook altijd.

Anderhalf uur lingam is lang. De lingam is anders dan andere massages, sterker nog, het is niet echt een massage. Er worden geen spieren gezocht, er is geen lichaamscontact. Bij de lingam zijn er maar drie dingen belangrijk: De handen van de masseuse, het rustige lichaam van de gemasseerde en de geest van beiden. Niet iedereen heeft de zelfbeheersing om deze massage aan te kunnen. Joost heeft dat wel.

Groot en stevig vult zijn lichaam het gehele massagebed. Even neem ik het in me op. Olieloos glijden mijn handen in lange kalme bewegingen over zijn rug en benen, Subtiel maken mijn vingers de huid onder mij wakker. Kippenvel, spiertjes die spannen, een veranderende ademhaling. Zelfs de kleinste verandering zuig ik op, sla ik op, om zometeen, als hij omgedraaid is te kunnen gebruiken om dit, deze massage, de beste ooit te maken.

Loom draait Joost om. Op mijn knieën zit ik tussen zijn benen. Inmiddels dansen mijn vingers een trage wals over de huid. Het lichaam voor mij is mijn instrument en ik heb de eer het te mogen bespelen. Mijn instrument zindert, wordt opgezweept en is stil…trilt afwachtend, ademt sneller en sneller en stopt… beweegt, onrustig, een kreun en stopt….

‘Verdomme Farah, je maakt me gek!’
‘Ssssssssst”

Veertig minuten houdt Joost mijn zoete marteling vol. Na het hoogtepunt kruip ik nog even lekker tegen hem aan.
‘Weet je, Farah, na drie kwartier vroeg ik me af waarom ik in godsnaam anderhalf uur geboekt had. Na anderhalf uur wil ik alleen maar meer, meer, meer.
Volgende keer boek ik twee uur.’

Lachend stappen we onder de douche.
Soms heb je dat.
De perfecte klant, die de, voor hem, perfecte massage kiest.
Dan is het genieten voor twee.