...

De eerste keer een erotische massage: wat kan ik verwachten?

Als je nog nooit een professionele erotische massage hebt gehad van een ervaren masseuse, dan weet je waarschijnlijk niet wat je precies kunt verwachten. Ga je voor het eerst een afspraak maken voor een erotische massage bij een van de masseuses van MassageWereld en wil je alvast weten wat je straks kunt verwachten? Lees dan op deze blog hoe onze masseuses te werk gaan bij het geven van zo’n heerlijke erotische massage met happy ending.

Het inplannen van een erotische massage
Een bezoek aan één van onze massagesalon begint meestal met een bezoek aan onze website massagewereld.com. Hier vindt je alle informatie over onze erotische massages, onze vestigingen, de masseuses die vandaag, morgen en overmorgen werken en natuurlijk het laatste nieuws en aanbiedingen. Uiteraard zijn er ook volop foto’s en video’s van onze masseuses te vinden.

Zodra je besloten hebt een bezoek te brengen aan MassageWereld, dan zijn er verschillende manieren om een erotische massage in te plannen. Natuurlijk kun je een spontaan bezoek brengen aan een van onze massagesalons (zonder afspraak), maar wil je zeker zijn dat die ene leuke masseuse op je zit te wachten? Plan dan telefonisch een afspraak met haar in via de receptioniste van de betreffende massagesalon. Je bent dan zeker dat je je geile massage ontvangt van de masseuse van je dromen.

Hoe je ook bij MassageWereld terecht komt: je krijgt altijd een geheel vrijblijvend en gastvrij ontvangst. Onze receptionisten zijn erop getraind om je een warm welkom te geven en je bovendien op je gemak te stellen, dus hier hoef je je geen zorgen om te maken.


Het plaatsnemen in de wachtruimte en het kiezen van de massage

slider-antwerpen01In de wachtruimte van de massagesalon krijg je een lekker kopje koffie of iets fris. De receptioniste legt je uit welke mogelijkheden en tarieven er zijn en je maakt kort kennis met de beschikbare masseuses. Vervolgens beslis je zelf welke erotische massage je wil en welke masseuse jou deze massage mag geven. Heb je geen geschikte masseuse gevonden? Dan is dit geen probleem en kom je gewoon een andere keer terug, als er weer andere masseuses aanwezig zijn. Bij MassageWereld ben je tot niets verplicht!

Na het kiezen van een massage en masseuse, betaal je jouw geile massage vooraf bij de receptie.

De verschillende soorten erotische massages
MassageWereld biedt verschillende soorten erotische massages aan. De top 10 massages die onze professionele en aantrekkelijke masseuses kunnen geven, zijn de volgende:

1. De Body to Body massage.
2. De Lingam massage: een massage van de intieme zone van de man.
3. De Body Intensief Massage: een extra intensieve body to body massage.
4. De Duo massage van twee dames.
5. De Aqua / Olie massage.

6. De Nuru massage.
7. De VIP massage: samen met de masseuse in de jacuzzi, met een glaasje prosecco en een body scrub.
8. De Parenmassage: een massage met je partner samen, met 1 of 2 masseuses.
9. De Double Pleasure: een massage met twee hoogtepunten of een hoogtepunt met prostaatstimulatie.
10. De Maandspecial: iedere maand een wisselende aanbieding.

Je kiest zelf welke massage je wil ondergaan en welke beschikbare erotische masseuse jou deze massage zal geven. Zo bepaal je zelf de invulling van jouw afspraak bij MassageWereld, zonder dat je ergens toe verplicht wordt.

Naar de massageruimte voor een geile massage met ‘happy ending’

Heb je een massage en masseuse gekozen, dan ga je naar een van de stijlvolle massagekamers. Afhankelijk van de massage die je hebt gekozen (bijvoorbeeld voor een olie of water massage), wordt er door de receptioniste een geschikte massageruimte gekozen. Dit kan een themakamer zijn, maar het kan ook om een VIP ruimte met jacuzzi gaan. Eenmaal in de massageruimte, volgt er een ontspannen kennismaking met de masseuse. Ben je klaar om te beginnen, dan neem je een ontspannen douche met erotische body wash met je masseuse samen. De erotische body wash onder de douche is uniek bij MassageWereld: bij andere massagesalons krijg je deze extra service niet. Enkel bij de topless massage zit de body wash niet inbegrepen, bij de andere massages is dit wel het geval.

Na het nemen van een heerlijke douche om al goed in de stemming te komen, begint de massage zelf. De masseuse werkt naakt of topless, geeft je een heerlijke, ontspannen massage en prikkelt tegelijkertijd je fantasie. Door je erogene zones te stimuleren, eindigt de massage in een heerlijk orgasme. Wil je geen ‘happy ending’, dan is dit uiteraard niet verplicht. Je geeft zelf aan wat voor massage je wil ontvangen van je masseuse en zij houdt hier uiteraard rekening mee.

Na de massage ben je nog niet klaar. Nu is het tijd om samen een douche te nemen, waarbij de massageolie zorgvuldig van je lichaam gespoeld wordt. Eventueel kun je jouw afsluitende douche uitbreiden met een body scrub, zodat je helemaal ontspannen uit de massageruimte komt.

Om bij te komen van jouw erotische massage, kun je eventueel nog een drankje nemen. MassageWereld schenkt echter geen alcohol, met uitzondering van de prosecco die bij de VIP massage in de jacuzzi gedronken wordt.