Erotische massages varia

De erotische masseuses van MassageWereld brengen u puur genot. Welke erotische massage uw voorkeur ook heeft, de dames van MassageWereld zijn er in thuis. Elke erotische masseuse heeft haar eigen specialiteiten. Allemaal genieten ze ervan om u het ultieme genot te laten beleven, met hun handen en lichamen. Kom en geniet van onze dames, ze verwelkomen u graag in een van onze erotische massagesalons.

Erotische massage in Antwerpen, Mönchengladbach, Eindhoven, Den Haag, Weert, Den Bosch, Heerlen, Maastricht, Nijmegen en Soest
In elke massagesalon van MassageWereld (in Antwerpen, Mönchengladbach > Roermond, Eindhoven, Den Haag, Weert, Den Bosch, Heerlen, Maastricht, Nijmegen en Soest> Utrecht).laten onze erotische masseuses u genieten van een sensuele erotische massage. Een erotische massage is mogelijk voor heren, dames en koppels. U kiest in elke vestiging zelf de masseuse van uw voorkeur.

Erotische Lingam massage

Bij een erotische Lingam massage krijgen de erotische zones van en om het mannelijk geslachtsorgaan speciale aandacht, inclusief de mannelijke heilige plek… De erotische Lingam massage laat de man zijn zachtere, ontvankelijkere kant ervaren tot een genot in een niet-traditioneel perspectief. Bij de Lingam massage maakt een totale overgave en energiestroom zich van u meester en u ervaart hierna volledige vrijheid en ontspanning. De erotische masseuses verwennen u graag met een Lingam massage in een van onze elf massagesalons.

Erotische Aqua massage

Bij de erotische Aqua massage spelen uw lichaam, het lichaam en de handen van de erotische masseuse én water en schuim de belangrijkste rol. Ervaar bij deze erotische Body 2 Body Aqua massage wat de weldaad van lekker warm water, het schuim van Thaise zeep en het heerlijke lijf van onze geweldige masseuse(s) met u kunnen doen. De erotische Aqua massages zijn mogelijk in elk van onze massagesalons.

Erotische Prostaat massage

Bij de erotische Prostaat massage start de erotische masseuse met een prikkelende Body to Body massage. Vervolgens geeft de erotische masseuse uw erogene zones speciale aandacht, waarbij ze bij de Prostaat massage extra aandacht geeft aan uw penis, uw anus en uw prostaat. Beroering van de prostaat kan een hevige seksuele spanning veroorzaken, die resulteert in een diep en intens orgasme. De Prostaat massage is mogelijk in al onze massagesalons.

Erotische VIP massage

Bij een erotische VIP massage wordt u uitgebreid in de watten gelegd. Onze erotische masseuses staan voor de erotische VIP massage klaar in alle acht massagesalons van MassageWereld. De erotische massage start met een intieme douche, waarbij de erotische masseuse alle tijd neemt om uw lichaam in te zepen en te scrubben. Vervolgens ondergaat u een zalige erotische massage, waarbij uw spieren losgemaakt worden. Vervolgens krijgen uw erogene zones exclusieve sensuele aandacht…

Erotische Parenmassage

Breng spanning in uw relatie met de erotische Parenmassage. De erotische Parenmassage is een grensverleggende ervaring voor koppels. Onderga de sensuele sensatie en onderga samen met uw partner een spannende erotische parenmassage. Deze Parenmassage is eerlijk onschuldig en toch super sensueel: u ziet hoe uw partner geniet en onder handen wordt genomen door één van onze sexy masseuses, terwijl u zelf ook de sensatie ervaart van een heerlijke erotische Body to Body massage. Een parenmassage is mogelijk in onze elf massagesalons.

Erotische Sportmassage

Wilt u de Sport massage eens op een andere manier beleven? Maak dan snel een afspraak bij een van onze erotische masseuses voor deze bijzondere ervaring. De erotische masseuse van uw keuze zorgt er bij de erotische Sport massage op een erotische manier voor dat uw lichaam zich helemaal herstelt en dat u tevens ultiem genot zult beleven. Een erotische Sport massage is mogelijk in elk van onze massagesalons.

Erotische Yoni massage

De erotische Yoni massage is speciaal bedoeld voor vrouwen. De erotische masseuse beroert bij de Yoni massage op liefdevolle en behoedzame wijze het vrouwenlichaam, waarbij het vrouwelijk geslachtsorgaan speciale aandacht krijgt. Met sensuele, spannende aanrakingen bezorgt de masseuse u tijdens de Yoni massage ultiem genot. Onze erotische masseuses wachten op u in elk van onze elf massagesalons voor een zalige Yoni massage.

Erotische Oliemassage

De erotische Olie massage is een zalige sensuele ervaring als u van een prachtige vrouwen, zachte handen en lichamen en warme olie houdt…U wordt bij de erotische oliemassage zalig erotisch verwend door de erotisch masseuse(s) van uw keuze in elk van onze massagesalons. De erotische Olie massage begint met een douche, waarna de erotische masseuse haar handen en haar magische lichaam gebruikt om u ultiem te laten genieten.

Erotische Bondage massage

De erotische Bondage massage is een spannende erotische massage, waarbij uw grenzen worden verkend. De Bondage massage heeft een pikant randje, waarbij de erotische masseuse u blinddoekt, vastbindt of boeit…De erotische masseuse zal u verrassen met haar erotische massage: gebruikt ze haar handen, haar tanden, haar zweepje, een veertje..? Een Bondage massage is ultiem genieten van een spannende erotische massage. De Bondage massage wordt niet in iedere massagesalon gegeven. Neem contact op met de massagesalon die u wilt bezoeken of uw gewenste massage hier beschikbaar is.

Erotische Dark room massage

De erotische Dark room massage is een opwindende, mysterieuze erotische massage, omdat u nauwelijks kunt zien wat er gebeurt. Zo ervaart u de erotische Body 2 Body massage nog intenser. De borsten, billen, handen en vingers van de erotische masseuse vermengd met olie of zeep zullen u seksueel prikkelen. Bij de erotische Darkroom massage zult u ervaren dat uw lichaam intens reageert op de aanrakingen. De erotische Dark room massage laat u een zeer intens gevoel beleven. De erotisch masseuses ontvangen u graag voor een Dark room massage in al onze massagesalons.

Erotische Hammam massage

Bij een erotische Hammam massage wordt uw lichaam eerst stevig gescrubd, waarna de erotisch masseuse u een zalige massage geeft met olijfzeep en een sloop. Het overvloedige schuim maakt de erotische massage lekker glad…Neem contact op met de massagesalon die u wilt bezoeken of uw gewenste massage hier beschikbaar is.