...

Farah’s eerste duomassage bij Massagewereld

“Dames, voorstellen!”

De tweede keer gaat al een heel stuk gemakkelijker. Iets zelfverzekerder loop ik op mijn stillettohakken naar de wachtkamer, stel me voor met mijn werknaam en geef de wachtende mijnheer een ferme handdruk. Sierlijk maak ik een halve pirouette. Vol zelfvertrouwen wil ik de ruimte uitstappen, maar voel dat ik word tegengehouden. Geschrokken draai ik om en zie dat mijn jurk verstrikt is geraakt in het dunne gordijn dat de afscheiding gang-wachtkamer aangeeft. Het duurt even voor ik mijzelf bevrijd heb. De klant en ik schateren het uit.

Misstake #2. Weer een leermomentje.

De klant kiest voor Blues, een mooie lange blonde dame.
“Ga je mee?” vraagt ze.
“Als het mag van jullie.”

Op het moment dat Blues met mijnheer naar de kamer loopt, roept ze: ”Farah, doe je gezellig met ons mee?” Even kijk ik om me heen. Tegen wie heeft ze het? Maar dan besef ik dat Farah mijn naam is hier en dat Marieke pas weer aan bod komt op het moment dat ik naar huis ga.  Snel loop ik achter mijn collega aan naar boven.

Op de kamer omhelst Blues de klant, die zich voorstelt als Brian, en vertelt hem waar hij zijn kleding kan hangen. Ook wij ontdoen ons van alle textiel. Mijn collegaatje zet de douche aan en zegt: “Laat het grote genieten nu maar beginnen.” Binnen no-time staan we met zijn drieën onder het warme water, Brian in het midden. Verleidelijk wordt hij ingezeept met handen, borsten en billen. Het is duidelijk te zien dat hij geniet.

Masseuse Massagewereld

Alvorens hij op zijn buik op het bed gaat liggen wordt hij met een zachte handdoek drooggedept. Met haar ogen gebaart Blues dat ik haar moet volgen. Met het flesje warme olie dat in mijn hand gedrukt is begin ik ‘mijn’ kant van het lichaam op dezelfde sensuele manier in te oliën als mijn collega doet. Ze lacht naar me. Het gaat goed.

Vanaf de voeten, via de benen, billen en rug wordt elk plekje van Brian’s achterkant compleet synchroon gemasseerd, gekneed, gestreeld. Gelijkmatig strijken onze lichamen langs hem, over hem. Plagend, stevig, uitdagend. “Oh, wat lekker”, horen we keer op keer.

Het triggert ons om nóg meer onze best te doen.

Masseuse Massagewereld

“Je mag omdraaien”, fluistert Blues in zijn Brian’s oor. Nogmaals voelt hij vier handen, twee lichamen over zich glijden, die als enige doel hebben om hem te laten genieten. En dat doet hij. Van elke seconde.  En wij ook! De spanning zindert door de kamer. Blues knipoogt naar me. Apart en samen brengen we Brian tot een spetterend hoogtepunt en laten ons daarna naast hem vallen. Kriebelend over Brian’s borst vraagt Bues: “Hoe deed Farah het?” Nog nagenietend mompelt hij: “Perfect.” Ik kan een opgeluchte zucht niet onderdrukken en fluister: “Ik vond het ook heerlijk….”

Nadat we opnieuw gedoucht hebben en Brian keurig hebben uitgelaten komen we de meidenkamer binnen.
“Ze deed het fantastisch, zeker voor een eerste keer.”
Trots kijk ik rond. Iedereen is zo oprecht blij voor me.

Het gaat hier helemaal goedkomen.
Ik voel het!