...

Farah’s eerste échte massage bij MassageWereld

Op het bed voor me ligt een glanzend mannenlichaam, de spieren enigszins gespannen in afwachting van wat komen gaat. Zojuist heb ik hem een heerlijke bodywash gegeven onder de lauwwarme douche en nu is hij klaar om een erotische massage van mij te ontvangen. Hij had keuze uit vijf dames, maar wilde mij. “Je was zó spontaan”, vertelde hij toen we op de kamer kwamen. Ik voel me gevleid.

Mijn vingers glijden naar één van de voeten. Niets maakt een mens meer ontspannen dan een heerlijke voetmassage. Wanneer ik zijn spieren voel ontspannen, bewegen mijn handen zich naar de kuiten en bovenbenen. Met lichte druk masseer ik ze los. Door de geluiden die hij produceert weet ik dat hij het fijn vindt. Billen, onderrug, nek. Het lichaam onder mij begint steeds onrustiger te bewegen.

Masseuse Massagewereld

Vlug draai ik me om. Met mijn billen draai ik zachtjes over zijn lichaam, in dezelfde volgorde als mijn eerdere massage.

“Mag ik omdraaien?”
“Nog even geduld, lieverd.”

Langzaam en sensueel masseren mijn billen de schouders, tot bijna in de nek. Zijn adem stokt. Stiekem vind ik die geniet-geluidjes en bewegingkjes heerlijk. Mijn ademhaling wordt er ook zwaarder van.
Draai je maar om”, fluister ik hees,

Het is tijd voor het échte werk.

Masseuse Massagewereld

Op zijn rug liggend toont zich het effect van mijn massage overduidelijk. Het spoort mij aan om er nóg een tandje bij te zetten en na zijn borst en billen lekker met mijn handen gemasseerd te hebben glijd ik onverwachts met mijn borsten over zijn borst.
“Mag ik je aanraken?” hijgt hij.
“Ja, lekker, laat mij ook maar genieten”, antwoord ik, “Mijn borsten en billen zijn jouw speeltuin.”

We plagen elkaar, teasen en spelenderwijs wordt hij naar een heftig hoogtepunt geleid. Een paar minuutjes lig ik tegen hem aan.
“Vond je het fijn?”
“Meisje, je was heerlijk!” En jij… Ik bedoel… Hoe is dat voor jullie? Kun je zelf ook wel een beetje genieten?”
“Oja. Zeker weten. Ik houd van knuffelen en aanraken, dus in mijn geval is mijn hobby absoluut mijn beroep geworden.”
“Gelukkig. Ik houd niet van fake-gedoe.”
We praten zachtjes nog een beetje na en nemen dan lekker een douche.

Mijn eerste échte massage is een succes geworden. Ik ben zo blij! Hij heeft niets eens gemerkt dat ook ik een beetje onzeker was. En wat vond ik het leuk!
Hij zorgde ervoor dat ik me mooi, leuk en lekker voelde; heerlijk!
Ik heb nu al zin in mijn volgende massage.