...

Feestje bij Massagewereld

Twintig twintig.
Waarschijnlijk zal onze generatie deze volgorde van cijfers nooit meer uit kunnen spreken zonder direct aan lockdowns, virussen en andere termen, die vóór dat jaartal alleen in films voorkwamen, te denken. Toch is er ook een heleboel positiviteit.
Zeker bij MassageWereld.

Ten eerste: De opluchting en blijdschap eind juni was enorm toen we in juli weer open mochten. Het feestje om alle collega’s weer overal –op anderhalve meter afstand- tegen te komen, waaruit maar weer eens bleek dat het gezegde ‘Je weet pas wat je mist, wanneer je het niet meer hebt’ absoluut geen cliché is.

De eerste keer weer jouw dierbare klanten mogen masseren: Allemaal hoogtepunten! Letterlijk en figuurlijk. Werkdagen die ‘vroeger’ normaal waren, zijn nu dagen met een gouden randje.

Natuurlijk zijn er binnen de salons dingen veranderd en aangepast om jouw en mijn gezondheid te waarborgen. Onze receptionistes zitten veilig achter een scherm en masseuses mogen geen handen meer geven bij het voorstellen. Achter de schermen gebeurt ook veel. Er wordt bijvoorbeeld enorm gepoetst! Elke kamer krijgt na een massage een grondige desinfectiebeurt. Ook handen, toiletten etc. worden bovenmatig schoongemaakt.

Onderling, in de zogeheten meidenkamer, is het gezelliger dan ooit. Natuurlijk worden ook hier de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM opgevolgd, maar dat neemt niet weg dat lief, leed, eten en drinken als vanouds gedeeld worden.

Elke ochtend als de deuren opengaan is voor ons een feestje!
Kom jij –veilig- met ons meefeesten?