Nieuw bij MassageWereld!

Erotische massages door een professionele masseur

Erotische massages door een professionele masseur.

Eigenschappen:
Vertrouwen, professionaliteit, respect en integriteit zijn de karaktereigenschappen die een deskundige masseur moet bezitten.

Opbouwen en formuleren van wensen:
Op het moment dat ik een erotische massage geef, leer ik jouw lichaam kennen op een zeer intieme manier. Bovendien blijkt dat een vrouw betere orgasmes kan krijgen als de seksuele spanning goed opgebouwd wordt. En laat een erotische massage daar nu uitermate geschikt voor zijn!
Heb je behoefte aan een spannende en erotische massage? Wil je ervaren hoe het is om je vrouwelijk, passievol, sexy en begeerd te voelen? In dat geval kan ik je helpen bij het vervullen van jouw wensen.

Hoe gaat het in zijn werk:
Tijdens de massage lig je naakt, aan jou de keuze of ik ook naakt ben. Ik begin met een rustige ontspanningsmassage. De ruimte is sfeervol verlicht, een aangename geur en een gepast muziekje op de achtergrond. Vooraf maar ook tijdens de massage mag je natuurlijk aangeven of je een bepaalde handeling wel of niet fijn vindt en eventuele andere wensen. Tijdens de massage hoef je helemaal niets te doen alleen maar genieten, een uur lang jezelf helemaal overgeven.
Ik probeer je zo veel mogelijk op je gemak te stellen zodat er van nervositeit totaal geen sprake is. Gedurende de massage zul je je steeds meer ontspannen, vertrouwd en relaxed voelen.

Belofte:
Wil jij als vrouw een heerlijke erotische massage van een uur beleven door een zeer ervaren masseur? Met warme olie laat ik je hele lichaam van top tot teen tintelen.
Tijdens de massage zal ik geen enkel plekje van jouw lichaam onberoerd laten. Een heerlijke ervaring: sensueel, fysiek en plagerig.
Ik hoop dat jij mij exact aangeeft wat je fijn vindt want ik voldoe graag aan de verwachtingen. Ik ben een echte gentleman, een professional met klasse, uitstraling en fysieke kracht. Bij mij voel je je meteen op je gemak. Niets kan tippen aan een heerlijke erotische massage waar elke centimeter van jouw lichaam uitgebreid aandacht krijgt. Uiteraard eindigen wij met een spetterend hoogtepunt waar je nog lang van zult genieten.

Een korte omschrijving van willekeurige ervaringen:

  • Je gaat heerlijk ontspannen liggen, daarna voel je zijn handen en lichaam, hij glijdt over je heen en gebruik mijn handen, billen, eigenlijk zijn gehele lichaam om je te verwennen. Samen met warme olie is dit een weldadig genot. Zijn vingers doen hun dankbare werk waardoor je enorm naar een hoogtepunt verlangt en dat krijg je dan ook!
  • Als je door een echte professional gemasseerd wordt die dat ook nog eens met aandacht en geduld doet, laat je je helemaal gaan. Ik het begin was ik afwachtend maar met zoveel tact en ervaring was ik erg snel met hem vertrouwd. Hij cijfert zichzelf volledig weg en denkt uitsluitend aan een manier om mij te plezieren en daarin is hij zeker geslaagd…..

Onze mannelijke masseur kan besproken worden op maandag (de hele dag) of woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag (vanaf 19.30 uur) in Heerlen.
Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Hallo lieve dames, hallo lieve paren!

Ik ben Philip, 32 jaar, 1.94 m. en weeg 98 kg.
Ik ben masseur, personal trainer en voedingsdeskundige.
Ik verheug me er erg op om als eerste man bij MassageWereld mijn professionele, erotische massages aan te mogen bieden.

Erotische massages zijn mijn passie en ik ben erg benieuwd naar je bezoek. Elke massage vertegenwoordigt voor mij een individueel avontuur van lust, erotiek en de vervulling van geheime wensen zoals buitengewone extase en passie.

Voor mij betekent het elke keer een bijzondere uitdaging, om je jouw lichaam te laten herontdekken en deze massage met mijn “know how” tot een hele bijzondere belevenis te maken. Ik houd ervan om met jou/jullie een hele bijzondere, erotische reis te maken die zo gevarieerd en divers kan zijn zoals je waarschijnlijk nog nooit hebt meegemaakt.

Onze mannelijke masseur kan besproken worden op maandag (de hele dag) of woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag (vanaf 19.30 uur) in Heerlen.

Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze NIEUWE massage variaties

Voor paren……

U wilt aan de sleur van het dagelijkse leven ontsnappen en iets heel bijzonders beleven in een buitengewone en ongestoorde atmosfeer en nog steeds ongeremd zijn en het gevoel van thuis voelen?
U wilt uw gevoel van liefde en lust een speciale “kick” geven en gevoelens bij u ontdekken die u nog nooit eerder gemerkt heeft?
U wilt zich professioneel en geheel vrijblijvend in uw erotisch avontuur laten begeleiden en desondanks een enorme vertrouwdheid en intensiteit voelen?
Maak dan een afspraak en bezoek een van de prachtige salons van MassageWereld!
Laat u in een geweldige erotische massage begeleiden en verwennen door een masseur en masseuse en laat uw indrukken in de jacuzzi op u inwerken.

Voor dames…

Body to Body massage

Dè klassieker van MassageWereld is onze Body to Body massage. Met de handen en het lichaam van de masseur wordt u met olie of water en zeep gemasseerd. U gaat samen douchen en stelt u in op de komende erotische massage. De voor- en achterkant van uw lichaam wordt door speciale technieken ontspannen en gestimuleerd. Na de massage wordt er weer gezamenlijk een douche genomen om van dit erotische avontuur na te genieten.

Yoni- Massage

De Yoni massage is een Body Intensief Massage waarbij een “indirecte“ vorm van erotiek ontstaat. Het doel van de massage is dat u diep ontspannen raakt en dat uw happy-end zich tergend langzaam vanzelf opbouwt. Uw hele lichaam komt in een soort „flow“, u voelt zich weer compleet en vol energie, zonder te moeten “geven“. U geeft zich volkomen over aan de handen van de masseur en kunt alles loslaten en vertrouwen. U leert uw lichaam volledig opnieuw kennen en zult versteld staan waar het toe in staat is.

Fifty shades of Massage (wereld)

Iedere vrouw droomt er van om een keer gedomineerd te worden… Gewoon laten gebeuren, verrast te worden, onderdanig te durven zijn……. gestreeld en geërgerd te worden, zonder vooruit te kijken wat er gaat gebeuren…..en dat alles door een attractieve onbekende man. De aantrekkingskracht van dit concept slaapt toch in elk van ons en kan vanaf heden uw werkelijkheid worden bij MassageWereld.