...

Body to body massage

Met een erotische Body 2 Body massage beleeft u het toppunt van erotiek. Onze masseuses laten u een sensuele Body 2 Body massage ervaren met gebruik van smeuïge olie of romig schuim. Elk plekje van uw lichaam wordt intens verwend, waarbij de erotisch masseuse haar hele lichaam gebruikt: de naakte masseuse glijdt bij de Body 2 Body massage ritmisch over uw lichaam en brengt u in hogere sferen.

Body to Body massage: ultiem genot

De erotische Body to Body massage begint na een ontspannende douche. In de sfeervolle kamer neemt u plaats op een bed. De erotisch masseuse verkent uw lichaam eerst met haar handen, maar al gauw gebruikt zij haar hele lichaam om u het ultieme genot van een glad naakt vrouwenlichaam op dat van u te laten ervaren. Daarbij gebruikt ze warme olie of romig schuim, die ze rijkelijk over uw en haar lichaam zal laten lopen. De masseuse geeft uw erogene zones speciale aandacht met haar magische vingers, zodat u seksueel zult ontladen in een zalig hoogtepunt. We bieden ook een Body to Body massage de luxe: bij deze Body to Body massage wordt ook aan het begin van de massage extra aandacht besteed aan uw erogene zones, zodat u zowel bij aanvang als bij het einde van de massage een hoogtepunt bereikt.

Body 2 Body massage in Antwerpen, Mönchengladbach, Eindhoven, Weert, Heerlen, Maastricht, Nijmegen en Soest

In elke massagesalon van MassageWereld (in AntwerpenMönchengladbach > Roermond, EindhovenWeertHeerlenMaastrichtNijmegen en Soest > Utrecht) laten onze erotische masseuses u genieten van een erotische Body 2 Body massage. Body 2 Body massages zijn mogelijk voor heren, dames en koppels. In elke vestiging kunt u zelf uw favoriete masseuse(s) voor de Body 2 Body massage kiezen.