...

Body to body massage: bijzonder intiem

Body to body massage

Tijdens een massage ben je normaal gesproken enkel overgeleverd aan de handen van jouw masseuse. Ze maakt je spieren los en zorgt ervoor dat je intens ontspant, maar wat als je op zoek bent naar net dat beetje extra? Dat ervaar je wanneer je een body to body massage boekt. Hier staat niet alleen rust centraal, maar ook jouw seksuele energie. Ook deze moet je kwijt, dus waarom niet tijdens een body 2 body massage in een sfeervolle salon? Geniet eerst van een warme douche en neem vervolgens plaats op het massagebed. Voor je het weet brengt een topless masseuse je naar ongekende hoogten tijdens een zinderende massage. Wil jij deze geile ervaring meemaken? Het is mogelijk bij MassageWereld.

Wat is een body 2 body massage?

De naam geeft het natuurlijk al prijs. Bij deze massage word je niet alleen verwend door de handen van een masseuse. Zij gebruikt uiteindelijk haar hele lichaam om jou te verwennen. Voel hoe ze over je naakte huid glijdt en zo de sensuele spanning opbouwt. Terwijl je geniet van de vrouwelijke vormen van haar lichaam, voel je de erotiek in de lucht hangen. De masseuse gebruikt warme olie of schuim met een prikkelende geur om de juiste sfeer te creëren. Jij hoeft enkel je ogen dicht te doen om de erotische ervaring van een body to body massage over je heen te laten komen. Aandacht voor je erogene zones is er natuurlijk ook. Deze worden op precies de juiste manier gemasseerd en gestimuleerd. Dat zorgt zeker voor een spectaculair hoogtepunt.

Een massage volgens jouw wensen

Een body 2 body massage is bijzonder erotisch, maar daarvoor moet je wel in alle rust van de ervaring kunnen genieten. Daarom benaderen onze masseuses je altijd op een liefdevolle manier. Zij zorgen ervoor dat deze intieme ervaring onvergetelijk wordt. Daarbij houden ze natuurlijk rekening met je wensen. Laat het gerust weten wat je wel of juist niet prettig vindt. Wist je dat je bij MassageWereld ook een luxe b2b massage kunt boeken? Hierbij start de massage vrijwel meteen met stimulatie van je erogene zones. Na je eerste hoogtepunt is er nog alle ruimte om je lichaam verder te verwennen, waardoor je misschien zelfs voor een tweede keer een climax bereikt.

Boek een body to body massage (b2b massage) bij MassageWereld

Droom je ervan om meer dan een uur lang verwend te worden door een prachtige vrouw? Waarbij ze niet alleen je rug, schouders, armen en benen masseert, maar ook speciale aandacht besteedt aan je erogene zones? Dan is een body to body massage wat je zoekt. Beleef ultieme intimiteit wanneer een erotische masseuse je lichaam met haar eigen lichaam masseert. Het kan in een van de vele salons van MassageWereld. Hier verwelkomen we je in een sfeervolle massagesalon met luxe kamers en ervaren masseuses. Je bent welkom op onze locaties in Nijmegen, Eindhoven, Heerlen en WeertOok in Antwerpen en Mönchengladbach (nabij Roermond) hebben wij locaties waar we deze zinderende body 2 body (b2b) massage aanbieden.

Body to Body massages zijn mogelijk voor heren, dames en koppels. In elke vestiging kunt u zelf uw favoriete erotische masseuse(s) voor de Body 2 Body massage kiezen.

Prijs voor Body to body massage

30 Minuten€ 100
45 Minuten€ 120
60 Minuten€ 140

Deze massage is beschikbaar in de volgende vestigingen:

MassageWereld Mönchengladbach

Fliethstraße 68
41061 Mönchengladbach
Duitsland