...

Duo massage

Beleef een erotisch avontuur tijdens de Duo massage, met twee sensuele erotische masseuses. Twee ervaren dames brengen u samen naar hogere sferen, met subtiele of stevige strelingen en aanrakingen. U bent het middelpunt van de erotische masseuses, die zich vol overgave richten op uw ultieme genot met hun lichamen.

Duo massage, dubbel genieten
Droomt u ervan verwend te worden door twee sensuele dames, kies dan voor een erotische Duo massage. U kiest zelf of u gemasseerd wilt worden met rijke olie of met smeuïg schuim. De masseuses genieten er tijdens de erotische Duo massage van om u erotisch te verrassen met hun handen en zullen met zachte strelingen geen enkel plekje van uw lichaam overslaan. Vier handen verkennen uw lichaam. Body to Body massage met beide dames laat u genieten van hun zalige lichamen. Vervolgens gaat u op uw rug liggen. De erotische masseuses zullen met hun handen en lichamen op een verdere ontdekkingstocht gaan over uw lichaam. Ze concentreren zich dan samen op de erogene zones van uw lichaam. Vier handen liefkozen uw erogene zones en brengen u naar een intens hoogtepunt.

Duo massage in Antwerpen, Mönchengladbach, Eindhoven, Weert, Heerlen, Maastricht, Nijmegen en Soest

In elke massagesalon van MassageWereld (in AntwerpenMönchengladbach > Roermond, EindhovenWeertHeerlenMaastrichtNijmegen en Soest > Utrecht) laten onze erotische masseuses u genieten van een sensuele Duo massage. Een Duo massage is mogelijk voor heren, dames en koppels. U kiest in elke vestiging zelf de masseuses van uw voorkeur.