...

Geef jezelf over aan een Yoni massage (voor haar)

Geef jezelf over aan een Yoni massage voor dames

MassageWereld is er niet alleen voor mannen! Dus dames wil je even alle dagelijkse zorgen laten gaan en zowel geestelijk als lichamelijk écht tot rust komen? Dan helpt een erotische massage je om alle teugels te laten vieren. Zonder dat je het doorhebt, heb je misschien diepe erotische energie opgespaard die erom smeekt om los te komen. Een erotische masseuse kan je daarbij helpen. Voor vrouwen is de intieme Yoni massage een bijzondere manier om jezelf op intens genot te trakteren. Je hoeft niets te doen, enkel te genieten van de zachte aanrakingen van een masseuse die je lichaam sensueel bespeelt. Omarm de erotische spanning en voel hoe je lichaam alle stress loslaat. Deze intieme ervaring beleef je gewoon bij MassageWereld, waar altijd ervaren masseuses voor je klaarstaan.

Wat is een Yoni vagina massage?

Yoni is het Sanskrietwoord voor vulva of vagina, en het vertaalt zich ruwweg als “heilige ruimte”. Een Yoni massage staat ook wel bekend als een vagina massage en stamt uit het oude India. Doel is het seksueel genot van de vrouw vergroten. De masseuse neemt dus niet alleen je benen, armen, rug en schouders onder handen. Zij besteedt extra veel aandacht aan je erogene zones, zoals je vulva en vagina. Hierbij weet ze precies de fijnste plekjes op te zoeken, waardoor je ongekend erotisch genot ervaart. Natuurlijk wordt de massage rustig opgebouwd. Voel de strelingen van de masseuse en geniet in eerste instantie van de ontspannen sfeer. Langzaam maar zeker wordt de spanning opgevoerd met intieme aanrakingen. Al deze prikkelingen zorgen er misschien wel voor dat je tot een zinderend hoogtepunt komt. Zo voel je alle erotische energie uit je lijf gaan voor een échte diepe ontspanning. Hoewel sommige vrouwen een orgasme kunnen krijgen als gevolg van een Yoni-massage, is dit niet noodzakelijkerwijs het doel en hoeft het geen verwachting te zijn. Dat bepaal je uiteraard zelf.

Een Yoni masseur of masseuse met oog voor jou

Een sensuele massage draait om overgave. Daarom is het zo belangrijk om je op je gemak te voelen tijdens deze erotische belevenis. Bij MassageWereld word je altijd geholpen door een erotische masseur of masseuse met genoeg ervaring. Deze masseuses kennen het vrouwelijk lichaam als geen ander en weten precies welke prikkelingen voor die intense erotische gevoelens zorgen. Ze hebben altijd oog voor jouw ervaring, zodat jij volop kunt genieten. Met veel geduld wordt de body intensief massage langzaam opgebouwd, waarbij de masseuse jouw genot centraal zet. Wanneer de vaginale massage aan bod komt, luistert de masseuse naar jouw lichaam. Zo is het mogelijk om sterke gevoelens te ervaren die je misschien nog helemaal niet kende.

Boek jouw Yoni massage bij MassageWereld

Lijkt het je heerlijk om nieuwe lichamelijke ervaringen op te doen? En wil je dat doen terwijl je in de vertrouwde handen van een ervaren masseuse bent? Dan is een vagina massage wat je nodig hebt. Bij MassageWereld word je verwelkomd in een salon waar de rustgevende en sensuele sfeer al in de lucht hangt. Wil je je partner meenemen? Boek dan allebei een erotische massage met aandacht voor jullie erogene zones, dit kan met een parenmassage. Het is mogelijk in al onze salons. Deze vind je in Eindhoven, Weert, Heerlen en Nijmegen. Ook onze buitenlandse locaties in Antwerpen en Mönchengladbach (nabij Roermond) zijn de juiste plek om jouw vrouwelijk genot te verkennen. Boek nu een vaginale Yoni massage en ervaar het zelf.

Prijs voor Geef jezelf over aan een Yoni massage (voor haar)

45 Minuten€ 115
60 Minuten€ 150
75 Minuten€ 185
90 Minuten€ 220
30 Minuten€ 115
45 Minuten€ 130
60 Minuten€ 160
75 Minuten€ 200
90 Minuten€ 240
60 Minuten€ 160

Deze massage is beschikbaar in de volgende vestigingen:

MassageWereld Eindhoven

Leenderweg 184
5644 AA Eindhoven
Nederland

MassageWereld Weert

Parallelweg 100
6001 HM Weert
Nederland

Pand Massagewereld Heerlen

MassageWereld Heerlen

Sittarderweg 187
6412 CE Heerlen
Nederland

Masseuse Massagewereld

MassageWereld Nijmegen

Biezenstraat 4a
6541 AC Nijmegen
Nederland

Masseuse Massagewereld

MassageWereld Soest

Lange brinkweg 68
3764 AE Soest
Nederland

MassageWereld Antwerpen

Catherina Pepijnstraat 9
2000 Antwerpen
België

MassageWereld Mönchengladbach

Fliethstraße 68
41061 Mönchengladbach
Duitsland