...

Hamam massage

Het traditionele Hamam ritueel is al meer dan 800 jaar oud, letterlijk betekent Hamam een warme plek waar water in overvloed stroomt.
Na de keuze voor een Hamam massage begeleidt de Hamam masseuse (Tellak) je naar onze Hamam ruimte, alwaar na het ontkleden gestart wordt met een heerlijke warme douche voor de eerste reiniging van het lichaam. Hierna neem je plaats op de verwarmde Hamam steen waar het lichaam volledig wordt gescrubd met een Kese (een Turkse scrubhandschoen), dit onder begeleiding van overgietingen met warm water.
De volgende behandeling is het inschuimen van het lichaam met behulp van de schuimzak, waarbij je gehele lichaam, onder licht masserende bewegingen, met een volle laag schuim bedekt wordt. Hierna begint onze masseuse met een heerlijke, ontspannende massage waarbij je heerlijk weg kunt dromen. De massage wordt langzaam erotisch opgebouwd tot een denderende ontlading plaatsvindt waarbij al je spanningen zullen verdwijnen. Tot slot wordt de schuimlaag gereinigd door opgietingen met heerlijk warm water.

De duur van deze Hamam DeLuxe massage is anderhalf uur. Deze behandeling is inclusief een heerlijk bad gevuld met etherische olie of een aparte massagebehandeling met heerlijk warme olie.

Massagewereld wenst iedereen veel genot met deze nieuwe Hamam massage.

 

Let op: deze massage geldt uitsluitend voor de filialen Heerlen en Eindhoven!