...

Nuru massage: een zinderend moment voor jezelf

Nuru massage: een zinderend moment voor jezelf

Geniet vol overgave van een intens gladde erotische massage door jezelf op een Nuru massage te trakteren. Een Nuru massage is namelijk het toppunt van erotische gladheid. Nuru is een heerlijke gladde substantie, perfect voor een massage met sensuele intieme glijbewegingen over het lichaam. Deze geile massages staan bekend als een heerlijke lichamelijke ervaring vol intieme momenten. Terwijl de masseuse met haar handen en lichaam over je huid glijdt, voel je de sensuele spanning opbouwen. Zo helpen deze bijzondere massages je niet alleen om mentaal te ontspannen. Je geniet namelijk ook van de fysieke ontlading en erotische prikkeling. Ben je benieuwd naar een massage met Nuru? Bij MassageWereld krijg je de kans om deze zinderende massages mee te maken.

Wat houdt een Nuru massage in?

Deze massagetechniek dankt zijn naam aan Nuru: een speciale gel die gemaakt wordt van zeewier. De gel heeft geen geur, kleur of smaak, maar zorgt wel voor een bijzondere zachtheid die op het hele lichaam gebruikt kan worden. Zo helpt de Nuru de masseuse om haar handen zonder belemmeringen over je lichaam te laten glijden. De gel wordt eerst verwarmd, waardoor je meteen in een zwoele sfeer duikt. Geniet van het prikkelende gevoel terwijl je lichaam van top tot teen gestreeld en verwend wordt, waarbij ook je erogene zones niet worden overgeslagen. De masseuse gebruikt haar hele lichaam tijdens de massage. Dit zorgt voor een intieme beleving vol erotische spanning. Een heerlijk hoogtepunt brengt deze intense massage tot een einde.

Geniet van een persoonlijke aanpak

Onze masseuses zijn helemaal ingespeeld op jouw wensen. Zij willen er zeker van zijn dat je écht tot rust kunt komen en je tegelijkertijd kunt overgeven aan de erotische ervaring. Daarom draait het lichamelijk contact tijdens een Nuru massage altijd om jouw beleving. De masseuse bouwt de spanning precies goed op en weet hoe ze je lichaam kan prikkelen. Zijn er bepaalde dingen die je niet prettig vindt in het lichamelijk contact? Geef het dan aan. Deze massage draait immers om jou en jouw ervaring. Zo krijg je alle ruimte om op je eigen manier van deze erotische beleving te genieten.

Een massage voor iedereen

Iedereen verdient erotisch genot. Daarom zijn de massages met Nuru geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Wil je samen met je partner van deze sensuele beleving genieten? Ook dat is altijd mogelijk bij MassageWereld. Kom samen naar de salon en laat jullie allebei onder handen nemen door een ervaren masseuse. Samen genieten jullie nog lang na van de erotische spanning in de lucht. Het is zelfs mogelijk om je eigen masseuse uit te kiezen, voor een verzekerde prikkelende ervaring.

Boek ook een gladde Nuru massage

Ben je benieuwd naar een Nuru massage en wil je je overgeven aan de zachte handen van een ervaren masseuse? Bij MassageWereld boek je verschillende massages met Nuru. Hier is een intieme en zwoele ervaring gegarandeerd. Wij verwelkomen je graag in onze sfeervolle massagesalons in Weert, Eindhoven, Heerlen en Nijmegen Ook op onze locaties in Antwerpen en Mönchengladbach (nabij Roermond) ben je welkom voor deze sensuele belevenis. Gun jezelf het ultieme verwenmoment en boek een zinderende massage met Nuru bij MassageWereld.

Prijs voor Nuru massage

45 Minuten€ 150
60 Minuten€ 190
75 Minuten€ 230
90 Minuten€ 270

Deze massage is beschikbaar in de volgende vestigingen:

Geen vestigingen geselecteerd.