...

Nuru massage

Een nuru massage is het toppunt van erotische gladheid. Nuru is een heerlijke gladde substantie, perfect voor een massage met sensuele intieme glijbewegingen over het lichaam. De Nuru in combinatie met de handelingen van de erotisch masseuse laten u een intensief sensueel lichamelijk contact ervaren. Nuru heeft geen kleur, geur en smaak en kan over het hele lichaam gebruikt worden. Onze erotische masseuses vinden het zalig om u te verwennen met een Nuru massage.

Nuru massage: glijdend genot
De erotische Nuru massage start met een lekkere douche. Dan verspreidt de erotisch masseuse de verwarmde Nuru gel over uw lichaam. U voelt meteen de overheerlijke sensatie; de gladheid en zachtheid van Nuru heeft een lustopwekkend effect. De erotisch masseuse zal haar hele lichaam op erotische wijze met Nuru inwrijven, waarna haar handen en lichaam gebruikt worden voor de Nuru massage. De Nuru maakt het lichamelijk contact extra intiem en spannend. De erotisch masseuse besteedt bij de Nuru massage speciale aandacht aan uw erogene zones. Als de erotische spanning door de kamer zindert, zal de erotisch masseuse met Body Intensief technieken de Nuru massage compleet maken en u tot een intensief hoogtepunt brengen.

Nuru massage in Antwerpen, Mönchengladbach, Eindhoven, Weert, Heerlen, Nijmegen en Soest

In elke massagesalon van MassageWereld (in AntwerpenMönchengladbach > Roermond, EindhovenWeertHeerlen, Nijmegen en Soest > Utrecht) laten onze erotische masseuses u genieten van een sensuele nuru massage. Nuru massages zijn voor heren, dames en koppels. U kiest in elke vestiging zelf de masseuse of masseuses van uw voorkeur voor de Nuru massage.