...

Relax massage

Een sensuele massage vol genot

Een goede massage helpt je om tot rust te komen. Je voelt hoe je spieren ontspannen, maakt je hoofd helemaal leeg en geniet van de aanrakingen van de masseuse. Maar waarom zou je niet voor een massage met een vleugje spanning kiezen? Tijdens een speciale ero massage word je onder handen genomen door een prachtige masseuse. Zij zorgt er niet alleen voor dat je even alle dagelijkse stress kunt laten gaan, maar weet je ook op precies de juiste manier te prikkelen. Zo verandert de massage in een sensuele ervaring die gepaard gaat met intiem genot. Bij MassageWereld boek je deze sensuele massages bij jou in de buurt.

Hoe werkt een sensueel massage?

Erotiek en ontspanning: ze gaan hand in hand wanneer je een sensule ero massage boekt. Voordat je aan deze massage begint, neem je eerst een lekker warme douche. Vervolgens ga je op het massagebed liggen, waar een topless masseuse jou met haar zachte handen komt verwennen. De muziek zorgt al voor de juiste stemming, maar de sensuele aanrakingen van de masseuse maken de erotische sfeer helemaal compleet. Dankzij fijne strelingen komt je lichaam helemaal los, waarna de masseuse extra veel aandacht besteedt aan je erogene zones. Hoe kan ze deze het beste prikkelen en stimuleren? Door precies de juiste plekken te bespelen, geniet je volop van een diep erotische ervaring. Misschien wel met een intense climax als resultaat als je dat wilt.

Altijd een liefdevolle en intieme ervaring

Een naakte massage draait om intimiteit. Daarom is het zo belangrijk dat je je helemaal kunt overgeven aan de aanrakingen van de masseuse. Sluit je ogen en geniet volop van het heerlijke gevoel dat zij creëert. Of neem juist alle bewegingen van de topless masseuse in je op voor dat extra spannende gevoel. Het is jouw moment, dus geniet op je eigen manier. Om die rust en overgave zo makkelijk mogelijk te maken, mag je altijd rekenen op een liefdevolle benadering. De masseuse is er om jou op je gemak te laten voelen. Ook wanneer zij je erogene zones onder handen neemt, doet ze dat met alle aandacht. Zachte strelingen, een ritmische massage en zwoele muziek op de achtergrond: het is genoeg voor een onvergetelijke ervaring

Boek een sensuele relax massage bij MassageWereld

Een sensueel relax massage is de ultieme manier om lichamelijk en geestelijk te genieten. Enerzijds voel je het rustgevende effect van een massage, terwijl je tegelijkertijd je seksuele energie kwijt kunt. Bij MassageWereld zijn we gespecialiseerd in het geven van een topless relax massage maar ook een zinderende Hamam massage past perfect in dit rijtje.

Onze masseuses weten precies hoe ze je lichamelijk kunnen verwennen. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom om van deze erotische belevenis te genieten. Maak daarom een afspraak bij een van onze vele salons. Zo ervaar je een naakte massage in NijmegenHeerlen, Eindhoven of Weert. Ook over de grens hebben wij enkele salons waar wij je intiem verwennen. Kom dan langs in Antwerpen of Mönchengladbach (nabij Roermond) voor een massage met een sensueel randje.

Prijs voor Een sensuele massage vol genot

30 Minuten€ 100
45 Minuten€ 100
60 Minuten€ 120

Deze massage is beschikbaar in de volgende vestigingen:

MassageWereld Eindhoven

Leenderweg 184
5644 AA Eindhoven
Nederland

MassageWereld Weert

Parallelweg 100
6001 HM Weert
Nederland

Pand Massagewereld Heerlen

MassageWereld Heerlen

Sittarderweg 187
6412 CE Heerlen
Nederland

Masseuse Massagewereld

MassageWereld Nijmegen

Biezenstraat 4a
6541 AC Nijmegen
Nederland

Masseuse Massagewereld

MassageWereld Soest

Lange brinkweg 68
3764 AE Soest
Nederland

MassageWereld Mönchengladbach

Fliethstraße 68
41061 Mönchengladbach
Duitsland