MassageWereld Den Bosch

Erotische massage in Den Bosch
In de erotische massagesalon van MassageWereld in Den Bosch kunt u kiezen uit verschillende prachtige erotische masseuses. De erotische masseuse van uw keuze vervult uw erotische fantasie tijdens een sensuele Body to Body massage (Olie massage of Aqua massage), een zinnenprikkelende Nuru massage, een opwindende Thaise massage of een allesomvattende Body Intensief Massage. U kunt ook kiezen voor een van de vele andere erotische massages bij Massagewereld in Den Bosch. Bij onze erotische massagesalon staan prachtige, ervaren erotische masseuses voor u klaar om u te verwennen met een intieme, sensuele erotische massage waarbij uw genot voorop staat.

MassageWereld Den Bosch

HINTHAMERSTRAAT 114
5211 MT DEN BOSCH
+31(0)73 82 00 998

Onze erotische masseuses bij MassageWereld Den Bosch

Op dit moment zijn de onderstaande masseuses aanwezig in Den Bosch:

TOP Massages MassageWereld

Body 2 Body massage
45 minuten € 100,-

Nuru massage
60 minuten € 150,-

Duo massage
60 minuten € 220,-

Paren massage
60 minuten € 200,-

Hamam massage
90 minuten € 220,-

VIP massage
90 minuten € 200,-

Bondage massage
60 minuten € 160,-

Relax massage
30 minuten € 70,-

NIEUWS Den Bosch

Laat onze erotische masseuses de fantasieën
van u en uw partner vervullen…

Welke erotische massage in Den Bosch kiest u?
In onze massagesalon in Den Bosch vertellen we u graag alles over onze erotische massages. Wilt u alvast meer weten over de erotische massages bij onze massagesalon, lees dan de info hieronder:

Een van de andere erotische massages in Den Bosch: Lingam massage, Yoni massage, Aqua massage, Oliemassage, Prostaatmassage, Bondage massage, VIP massage, Dark room massage, Parenmassage en erotische Sport massage.

Erotische masseuse in Den Bosch
De erotische masseuses van de erotische massagesalon in Den Bosch staan elke dag voor u klaar. Bij MassageWereld Den Bosch laten de sensuele erotische masseuses u vol overgave genieten van de erotische massage van uw keuze. Elke erotische masseuse in onze massagesalon in Den Bosch weet de juiste snaren te raken en zal uw fantasieën op ultieme wijze vervullen.

Massagesalon in Den Bosch en diverse andere locaties
MassageWereld heeft elf erotische massagesalons in Nederland, Duitsland en België. Er is dus altijd een erotische massagesalon voor erotische massages in de buurt…Bezoek onze massagesalon in Den Bosch, of bezoek een van onze andere massagesalons in Mönchengladbach (bij Roermond), Antwerpen, Den Haag, EindhovenWeert, Heerlen, Maastricht, Nijmegen of Soest (bij Utrecht).

Pand Massagewereld Den Bosch kent een rijke geschiedenis

Ter plaatse van het pand Hinthamerstraat 112-114 heeft tot 1800 een groot herenhuis gestaan dat reeds vòòr 1250 gebouwd is.
Naar verluidt is dit huis rond 1800 afgebroken en vervangen door 3 separate huizen. Het pand Hinthamerstraat 112-114 is in 1908 na een verwoestende brand herbouwd. Zowel de voor- als achtergevel is toen gesloopt tot aan de le verdiepingsbalklaag. De oudere zijmuren zijn gelukkig bewaard gebleven.
Het huidige pand omvat een onderkelderde begane grond en twee verdiepingen met een plat dak.
Vanaf die tijd tot op heden heeft het pand diverse aanpassingen ondergaan met als resultaat de huidige situatie.
Ondanks alle verbouwingen en aanpassingen is de geschiedenis in het pand duidelijk te herkennen. Tijdens recente bouwwerkzaamheden werd namelijk op een waterput uit het jaar 1215 gestuit. Deze archeologische ontdekking was in een puike conditie en is dan ook in originele staat in een van onze massageruimtes opgenomen.