"Voel en geniet hoe de warme olie over uw lichaam glijdt, de nadruk van de Tantra massage ligt op het uitstellen van het hoogtepunt."

Maak kennis met April

  • Masseuse Massagewereld
  • Masseuse Massagewereld
  • Masseuse Massagewereld
  • Masseuse Massagewereld
Massagewereld Bloem

Hallo mannen,

Ik ben April, een donkergetinte, exotische, mooie jongedame met een mooi slank figuur, prachtige rondingen, heerlijke billen en mooie, volle borsten. Met mijn mooie, amandelvormige bruine ogen kijk ik u tijdens de erotische massage verleidelijk aan.

Ik kan wel van mezelf zeggen dat ik een masseuse ben met heel veel klasse, ik weet wat masseren is!
Met mijn gouden handjes zal ik heel uw lichaam heerlijk weten te verwennen. Met alle aandacht en zorg zal ik uw naakte lichaam verkennen en geen enkel plekje overslaan, ook uw erogene plekjes niet! U zult genieten zoals genieten bedoeld is, want eenmaal in mijn handen komt u heerlijk tot rust. Even alle werkstress loslaten, voor even bent u in mijn handen…

Een van mijn specialiteiten is het geven van de Tantra massages die u kunt kiezen met warme olie of met warm water en zeep.
Kiest u voor de olie, dan ligt u na een frisse douche te hebben genomen heerlijk samen met mij op een groot bed, waarna ik met mijn zachte handen aan de erotische massage begin. Voel en geniet hoe de warme olie over uw lichaam glijdt. De nadruk van deze massage ligt op het uitstellen van het hoogtepunt. Met mijn vele massagetechnieken, ook op uw penis gericht, voer ik u langzaam maar zeker naar een heerlijk hoogtepunt.

Of vindt u het fijner de Tantra massage met warm water en zeep te nemen? Dat kan ook! Samen liggen wij in een van de mooie kamers op een grote comfortabele matras op de grond. Voel en ervaar zelf wat het water en zeep en mijn naakte lichaam met u kunnen doen. Een geweldige erotische ervaring! Dus houdt u van water, dan is dit het ultieme genot!

Ik heb er heel veel zin in! Ik hoop u ook en dat we elkaar gauw zullen ontmoeten!

Kom en geniet!

Heel veel liefs ,

April xxx

terug naar overzicht