"Geef je dan helemaal over aan mij en ervaar mijn kunsten van het opbouwen en uitstellen.."

Maak kennis met Chayenne

  • Masseuse Massagewereld
  • Masseuse Massagewereld
  • Masseuse Massagewereld
  • Masseuse Massagewereld
Massagewereld Bloem

Hallo Dames en Heren, mijn naam is Chayenne.

Ik ben een lieve, oprechte dame met volle borsten mooie ronde billen en gouden handjes.

Ik masseer zowel dames als heren en ook koppeltjes zijn van harte welkom.

Kom je voor het eerst dan zal ik je met me spontaniteit snel op je gemak stellen zodat je ontspannend kunt genieten van een heerlijke erotische massage.

Mijn massages bestaan uit een goede (soms stevige) Full Body massage en in combinatie met het zachte en erotische gedeelte kom je niets tekort.

Ik geef al mijn massages met water en de beruchte Nuru gel. Als je eenmaal deze warme en gladde gel op je lichaam hebt gevoeld wil je niet meer anders. Met alle massages van de kaart kun je bij mij terecht maar mijn specialiteit is de deluxe Intensief.

Wil je even alles om je heen vergeten en een ultiem hoogtepunt ervaren dat je thuis niet na kunt doen.. Kies dan voor een deluxe intensief! Geef je helemaal aan mij over en ervaar mijn kunsten van het opbouwen en uitstellen..

Een koppelmassage is mogelijk met twee masseuses waarbij jullie tegelijkertijd kunnen genieten of met mij alleen zodat ik het stukje extra kan toevoegen terwijl jullie helemaal in elkaar op gaan.

Nieuw: Wil je een x echt iets anders? Neem dan de hamam massage! Begin met n heerlijk bubbelbad gevolgd door een zachte scrub en laat je op de hete steen onder een warme schuimlaag masseren en verwennen eindigend met een lekkere body to body massage en een spetterend hoogtepunt.

Wederzijds respect staat bij mij op eerste plaats. Je kunt met mij ’n babbeltje maken of in rust genieten van een heerlijke erotische massage.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Maak dan snel een afspraak of kom gewoon binnen lopen. Ik ben te vinden in Eindhoven en Heerlen

Tot snel!

xxx Chayenne

terug naar overzicht