Maak kennis met CoCo

Massagewereld Bloem

Hi Lieve mannen,

Ik ben CoCo en de manier waarop ik mijn naam zeg verraadt direct mijn persoonlijkheid! Ik ben vrolijk, spontaan en heel erg ondeugend met een zacht karakter!

Een getinte dame, klein maar met grote flinke, exotische billen! Mooie stevige jeugdige borsten met een fijn schattig gezichtje en grote ronde donker-bruine sprankelende Bambi ogen, die jou heel ondeugend kunnen aankijken. Ik heb mooi krulhaar die speels langs mijn schouders vallen.

Op het eerste gezicht lijk ik erg verlegen en terughoudend, maar eenmaal op de kamer komt er een kleine tijgertje uit mij….. grrrr!

Dat tijgertje zal jou een betoverende erotische massage geven.

Ik hou heel erg van teasen en lichaamscontact! Tijdens mijn massage zul je ook merken dat ik echt lol heb in mijn werk. Ik heb ook een andere kant dat is dat ik ook erg stil kan zijn, het is maar wat jij prettig vindt, ik houd ook wel van een goed gesprek op zijn tijd …

That’s it…

Wil je een uurtje of misschien 2 uurtjes ontspannen en even de tijd om je heen vergeten samen met een lieve dame?  Samen met mij genieten in de jacuzzi waarin ik jou streel en lief behandel?

Boek dan snel een afspraak, ik raad je aan om mijn profiel regelmatig in de gaten te houden want soms kan ik plots op een middag zo maar extra werken …

Zie ik je snel?

Liefs

Coco ..

terug naar overzicht
Alle MassageWereld vestigingen zijn momenteel gesloten i.v.m. Covid-19. Meer informatie
+