"Op het eerste gezicht lijk ik erg verlegen en terughoudend, maar eenmaal op de kamer komt er een kleine tijgertje uit mij..... grrrr!  "

Maak kennis met CoCo

Massagewereld Bloem

Hi Lieve mannen,

Kort over mij….

Ik ben Coco en de manier waarop ik mijn naam zeg verraadt direct mijn persoonlijkheid! Ik ben vrolijk, spontaan en heel erg ondeugend met een zacht karakter!

Ik zal vertellen wat mijn specialiteiten zijn!
Mijn 1ste keuze is de LINGAM massage! De penis massage genoemd. Wil je in een diepe trans zijn, volledig in stilte genieten van mijn zachte handen? Waarbij ik eerst jouw gehele lichaam streel zonder olie om jouw gevoelige plekken te ontdekken? Daarna geniet je met warme olie van mijn sensuele aanraking en wordt liefdevol je penis gemasseerd! Als je het orgasmegevoel wilt blijven voelen zal ik doorgaan met mijn technieken en kan ik heel goed bepalen wanneer ik jou klaar laat komen. De orgasme kan erg explosief zijn en de ontlading zul je nog paar uur voelen!

Houd je meer van teasen en erotica? Dan kun je kiezen voor body 2 body intensief. We gaan eerst samen genieten van een erotische douch waarbij ik je heerlijk masseer tijdens het douchen. Daarna krijg je een heerlijke erotische massage met warme olie of met aqua gel. Ik masseer body 2 body en body 2 body intensief geheel met mijn lichaam en billen! Ik ben net een acrobaat …

De vip arrangement ontvang ik je met een drankje en hapje! We gaan eerst samen een erotische douch nemen en daarna leid ik je naar het bruisend bad, waarbij ik je masseer tijds het baden. Je spieren worden heerlijk opgewarmd waarbij we samen kunnen genieten van een olie massage. Als afsluiter scrub ik je lichaam, zodat je helemaal als nieuw aanvoelt!

Tijdens mijn massages masseer ik de voeten, benen, kuiten en scheenbenen en dijbenen. Met mijn zacht borsten draai ik over je billen en kietel ik jou met mijn handen ondertussen bij je ….

Tot straks ?

Liefs,

Coco!

terug naar overzicht
YES! Onze salons in Nederland (m.u.v. Soest), België en Duitsland zijn weer open. Meer informatie
+