"Ik heb een prachtig figuur, ronde billen, mooie natuurlijke borsten. Ik ben blond en heb mooie blauwe ogen……en een zeer zwoele blik."

Maak kennis met Evy

  • Masseuse Massagewereld
  • Masseuse Massagewereld
  • Masseuse Massagewereld
  • Masseuse Massagewereld
Massagewereld Bloem

Hallo heren…en dames!

Ik ben Evy, een mooie schattige verschijning. Ik heb een prachtig figuur, ronde billen, mooie natuurlijke borsten. Ik ben blond en heb mooie blauwe ogen……en een zeer zwoele blik.

Ik geef heel graag Intensief Body to Body massage. Het is onze meest erotische massage. Ik geef deze graag met olie of met zeep en water. Met mijn jonge zachte huidje zal ik jouw lichaam heerlijk weten te verwennen. Met mijn billen en borsten glij ik over jouw naakte lichaam heen totdat ik jou langzaam naar een spetterend hoogtepunt breng!

Ik geef ook Hammamsessie: de massage, scrub en bijzondere producten zullen je lichaam volledig reinigen, verfrissen en opladen.

Of zou je samen met je partner en mij een onvergetelijk avontuur willen beleven? Ook koppels zijn bij mij aan het juiste adres!

Ik heb er echt zoveel zin in en sta te trappelen om jou te mogen ontmoeten zodat wij samen onze erotische fantasieën met elkaar kunnen delen….

Tot snel,

Evy

terug naar overzicht