Maak kennis met Lea

  • Masseuse Massagewereld
  • Masseuse Massagewereld
Massagewereld Bloem

Welkom lieve dame, heer en koppel,

ik ben Lea, een ambitieuze 35-jarige vrouw die gepassioneerd door het leven gaat.

Mijn Belgische origine heeft zuiderse roots wat maakt dat ik een geraffineerde en temperamentvolle libertine ben. Dit zal je ook merken aan mijn lichaam; ik heb zachte, volle borsten en stevige ronde billen.

Ik nodig je uit voor een exclusieve Tantra Massage, want jou zien genieten is mijn ultieme bevrediging! Met water of warme olie zal ik ervoor zorgen dat geen enkel plekje van jouw lichaam overgeslagen wordt. Stiekem verklap ik je mijn geheime fantasieën!

Of kleur je liever buiten de lijntjes en wil je jouw grenzen opzoeken met de 50 Shades of Grey Massage? Deze stoute massage laat je genieten met al jouw zintuigen. Ik laat jou gehoorzamen en neem de touwtjes stevig in handen. Door dit prikkelend spel van verleiding en dominantie zal jij een buitengewone sensuele ervaring ondergaan, uiteraard in een veilige omgeving.

Dames en koppels die er even tussenuit willen, zijn welkom voor de Yoni- en Parenmassage. Samen gaan we op ontdekkingstocht doorheen jouw lichaam, in alle zachtheid en met liefdevolle aanrakingen. Je zal de geneugten van het genot ontdekken door de warme olie en mijn zachte handen. In alle sereniteit kom je tot de conclusie dat magie bestaat.

Vergeet niet jouw afspraak te reserveren want ik ben slechts beperkt aanwezig. Ik kijk er alvast naar uit, tot gauw!

XXX LEA

terug naar overzicht