"Ik hou van het spel: het opbouwen van spanning, weer vertragen en plagen; dit kenmerkt de Intensieve massage."

Maak kennis met Teddy

  • Masseuse Massagewereld
  • Masseuse Massagewereld
  • Masseuse Massagewereld
  • Masseuse Massagewereld
Massagewereld Bloem
Hallo.
Ik ben Teddy, slank, sportief met kort donker haar en groenbruine ogen. Een ander type vrouw dan de meeste mensen verwachten bij een erotisch masseuse maar schijn bedriegt… erotisch masseren is als een jas die me gegoten zit.Wat ik vaak hoor is dat m’n handen zo zacht zijn, dat ik met zoveel gevoel en merkbaar plezier masseer. Dat laatste kan ik alleen maar bevestigen.
Ik geef je mijn volle aandacht terwijl ik je met m’n handen en lenige fijne lichaam heel sensueel masseer. Jij kunt je ontspannen, genieten van het moment terwijl ik de erotische energie in je wakker maak.Mijn favoriete massages zijn de Body Intensief en Lingam. Ik hou van het spel: het opbouwen van spanning, weer vertragen en plagen; dit kenmerkt de Intensieve massage.Iedere Lingam en ieder moment is uniek; jou die stimulatie geven waar jij op dat moment optimaal op reageert, dat is mijn specialiteit!

Ook dames mogen rekenen op mijn volle aandacht. Het vrouwenlichaam en de Yoni massage kennen geen geheimen voor mij. Ik raak je sensueler aan dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Willen jullie als paar samen eens een massage ontvangen? Een heel goed idee, zeker doen! Laat mij jullie meenemen op een hartverwarmend sensueel avontuur.

En voor wie zich niet (helemaal) thuis voelt bij de traditionele genderhokjes, voel je vrij om te komen. Je kunt bij mij zijn wie je bent.

Teddy X

terug naar overzicht
Alle MassageWereld vestigingen zijn momenteel gesloten i.v.m. Covid-19. Meer informatie
+