...

Werken bij Massagewereld?

Met mijn voeten op de salontafel hang ik, langs alle bekende vacaturesites swipend, op de bank. Vaag dringen de schreeuwerige geluiden van MTV tot me door. Ik heb echter andere dingen aan mijn hoofd. Werk zoeken, een bijbaan. Liefst eentje die ik ook nog leuk vind.
Wat is er véél! Kassamedewerker, serveerster, barvrouw, magazijnmedewerkster, goede doelen-verkoopster, lid van een promotieteam, noem maar op…
Maar wat is het sáái! En het verdient ook nog nauwelijks. Zou er nu werkelijk niets leuks, uitdagends te vinden zijn, waar ook nog een beetje mee te verdienen valt? Gefrustreerd leg ik mijn telefoon aan de kant en val in slaap.

‘Nul zes, nul zeven, nul zes nul zeven, als je wacht, dan kom ik even’

Masseuse Massagewereld

Wat? Ik schrik op en twee half-ontklede dames kijken me zwoel aan vanaf het televisiescherm. Ineens ben ik klaarwakker. Misschien is een baan in de -hoe noem je dat eigenlijk?- privésector wel iets voor me. Terwijl ik alleen thuis ben, pak ik toch wat gegeneerd mijn telefoon op, om via Google bij een enorme variëteit aan vacatures terecht te komen, waarvan ik bij sommigen nog niet eens begrijp wat het inhoudt.

Zou ik het kunnen, seks met iedereen, voor geld?

Stiekem zou ik het weleens willen proberen, maar, mezelf kennende, weet ik dat daar mijn geluk niet ligt. Dan nog liever voor vijf euro per uur achter de kassa bij de supermarkt! Even fantaseer ik er over door, tót mijn oog op een andere advertentie valt: Erotisch masseuse. In de ondertitel staat heel duidelijk ‘geen intiem’. Zou dat wat voor mij zijn? Zou ik dat kunnen? Zie ik er wel goed genoeg uit? Willen mensen überhaupt door mij gemasseerd worden en daar ook nog voor betalen?
Wie niet waagt, wie niet wint.

In recordtijd zet ik een mailtje op, kort – waarschijnlijk wordt het toch niets- en krachtig.

Duidelijk zet ik erin dat ik geen fotomodel ben en zeker ook geen maatje zesendertig, dat ik zelfs niet weet of het werk geschikt voor me is, maar dat ik het wel heel graag zou willen proberen. Minutenlang kijk ik naar de verzendknop om er uiteindelijk op te klikken, met een kriebel in mijn buik.

De volgende ochtend sta ik nietsvermoedend mijn boterhammetje te smeren als me, vanuit mijn ooghoek, opvalt dat het scherm van mijn telefoon oplicht. Mail. Massagewereld. Onee. Zo snel! Zal ik de afwijzing nu openen of later? Ik pak mijn boterham, maak een kop koffie en ga gespannen zitten.

Beste Marieke,

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te werken!
Heb je zin om aanstaande donderdagochtend om 11.00u. bij ons op gesprek te komen?
Eén van ons legt je dan alles uit, je krijgt een rondleiding en dan kun je zelf beoordelen of het je leuk lijkt.
En maak je niet druk over leeftijd, maten etc. : Elke vrouw heeft haar sterke kanten en daar is dan ook weer een doelgroep voor.
Laat je nog even weten of je komt?

Met vriendelijke groet,
Sandy

In een opwelling bevestig ik er te zullen zijn.
Over twee dagen.
OMG

Ook solliciteren als erotisch masseuse bij MassageWereld?
In de elf massagesalons van MassageWereld, in Antwerpen, Mönchengladbach (bij Roermond), Eindhoven, Weert, Heerlen, Maastricht, Nijmegen en Soest (bij Utrecht) verwelkomen we graag goede erotische masseuses. Bel ons voor een kennismakingsgesprek of vul hier het formulier in om te worden teruggebeld of gemaild.