...

Zoek de verschillen: een Thaise of Chinese massagesalon versus MassageWereld

In de meeste grote steden kom je ze in grote aantallen tegen: Thaise of Chinese massagesalons. Hoewel je bij Thaise en Chinese massagesalons een fijne massage kunt krijgen, zijn er duidelijke verschillen tussen deze massages en de erotische massages van MassageWereld. Om je een duidelijk beeld te geven van de verschillen, zetten we er hieronder een aantal op een rijtje.

De kwaliteit van de massages

blog-thaisemassage

Ten eerste is er een verschil in kwaliteit tussen de massages van Thaise of Chinese massagesalons en de massages van MassageWereld. Voordat de masseuses van MassageWereld echt aan de slag mogen in de salon, worden zij allereerst goed opgeleid en bedreven gemaakt in de (erotische) massages. Na hun opleiding, krijgen ze bovendien intensieve interne coaching om hun massagekwaliteiten nog verder te verbeteren. Bij de eenvoudigere Thaise en Chinese massagesalons wordt er doorgaans veel minder aandacht besteed aan de opleiding en het geven van goede massage instructies. Natuurlijk uitzonderingen daar gelaten, maar een goede masseuse word je vooral door de diverse massagetechnieken onder de knie te krijgen en te investeren in de kwaliteit van de masseuses. Dat ervaar je dan direct wanneer je bij MassageWereld een erotische massage ondergaat.

De hygiëne in de massagesalons
MassageWereld hecht veel waarde aan hygiëne. Om ervoor te zorgen dat iedere klant in een brandschone massageruimte plaats kan nemen, maken wij iedere ruimte na gebruik van top tot teen schoon. Sommige Chinese of Thaise salons met Thai massages doen dit ook, maar dit is zeker niet altijd het geval. Zeker als het druk is, loop je het risico dat je in een vluchtig schoongemaakte ruimte behandeld wordt of in een massageruimte komt die helemaal niet schoongemaakt is sinds de laatste klant.

De individuele aandacht tijdens de massages

MassageWereld vindt het belangrijk dat jij als klant je echt als een koning te rijk voelt. Om dit waar te maken, geven wij iedere klant optimale individuele aandacht. Zo weten we bovendien wat je wel of niet lekker vindt tijdens de massage en ga je met een optimaal ontspannen gevoel de massage in. We zorgen niet alleen voor een relaxte sfeer in de massageruimte, maar dit begint al wanneer je onze massagesalon binnen komt. Onze receptionisten zijn erop getraind je een warm en prettig welkom te geven, ook als je alleen even komt informeren naar onze massages.

40322499 – fashion studio photo of a sensual couple in lingerie and a tuxedo

De masseuses die je masseren
Ook heeft MassageWereld een grotere diversiteit aan masseuses die jou een heerlijke erotische massage kunnen geven. Kom je bij een Thaise of Chinese salon voor een Thaise massage, dan werken hier enkel dames van deze betreffende afkomst. Bij MassageWereld werken ook prachtige Aziatische vrouwen, maar dit is slechts een klein deel van de masseuses die bij MassageWereld werken. Er zijn masseuses uit alle windstreken, dus voor ieder wat wils. Waar je voorkeur ook ligt, door de vele masseuses die bij ons werken vind je altijd de perfecte match voor jouw massage.

Het papierwerk van de massagesalons
Tot slot heeft MassageWereld al het mogelijke papierwerk goed op orde. Denk hierbij niet alleen aan de belastingen, maar ook aan vergunningen, de papieren van masseuses en ga zo maar door. Alles is goed en correct geregeld (overheidsinstanties controleren hier dan ook regelmatig op). Bezoek je een van onze massagesalons, dan weet je zeker dat deze salon betrouwbaar, volledig legaal en veilig is.

Thaise massage bij MassageWereld
Dus geen Thaise massage bij MassageWereld? Nee in tegendeel. Ook bij MassageWereld kunt u terecht voor een heerlijke body to body Thaise massage met water of olie, maar we geven hier wel altijd een eigen, unieke draai aan. Op onze website vindt u meer informatie over onze liefdevolle erotische Thaise massages.