Onze Erotische Massages

Welke erotische massage u ook kiest, onze erotische masseuses zullen uw fantasie vol overgave vervullen.

Body 2 Body

Met een erotische Body 2 Body massage beleeft u het toppunt van erotiek. Onze masseuses laten u een sensuele Body 2 Body massage ervaren met gebruik van smeuïge olie of romig schuim.
…lees verder

Vanaf € 105,- (45 min) | Meer prijzen

VIP Massage

Bij een erotische VIP massage wordt u uitgebreid in de watten gelegd. Onze erotische masseuses staan voor de erotische VIP massage klaar in alle elf massagesalons van MassageWereld.
…lees verder

Vanaf € 200,- (90 min) | Meer prijzen

Body intensief Massage

Body intenstief massage: zinnenprikkelend genot
Een body intensief massage start met een ontspannende douche. Vervolgens gaat u op bed liggen, de erotische masseuse begint haar verkenningstocht van uw lichaam. Op tedere, erotische wijze tast de erotische masseuse uw lichaam af en ontdekt zo uw erogene zones. De erotische masseuse gebruikt haar hele lichaam om uw erogene zones op zinnenprikkelende wijze te beroeren.
…lees verder

Vanaf € 150,- (60 min) | Meer prijzen

Lingam massage

(Voor hem)

Bij een erotische Lingam massage krijgen de erotische zones van en om het mannelijk geslachtsorgaan speciale aandacht (ook wel penismassage), inclusief de mannelijke heilige plek…
…lees verder

Vanaf € 150,- (60 min)
Meer prijzen

Yoni massage

(Voor haar)

De vrouw zal er bij deze tantrische massage behoedzaam en met veel geduld en gevoel voor het eigen lichaam opnieuw op gewezen worden welke sterke gevoelens er mogelijk zijn!
…lees verder

Vanaf € 150,- (60 min)
Meer prijzen

Paren Massage

(Voor hem én voor haar)

Breng spanning in uw relatie met de erotische Parenmassage. De erotische Parenmassage is een grensverleggende ervaring voor koppels. Onderga de sensuele sensatie en  onderga samen met uw partner een spannende erotische parenmassage.
…lees verder

Vanaf € 220,- (60 min) | Meer prijzen

DUO Massage

(Twee dames)

Beleef een erotisch avontuur tijdens de Duo massage, met twee sensuele erotische masseuses. Twee ervaren dames brengen u samen naar hogere sferen, met subtiele of stevige strelingen en aanrakingen.
…lees verder

Vanaf € 220,- (60 min) | Meer prijzen

Hamam Massage

Na de keuze voor een Hamam massage begeleidt de Hamam masseuse (Tellak) je naar onze Hamam ruimte, alwaar na het ontkleden gestart wordt met een heerlijke warme douche voor de eerste reiniging van het lichaam.
…lees verder

Vanaf € 220,- (90 min) | Meer prijzen

50 shades of MassageWereld

Heb jij spannende fantasieën, die je graag werkelijkheid wil laten worden?
In al onze salons zijn prachtige dominatrix aanwezig, die de kunst van het teasen tot het randje, spannende rollenspellen, bondage en het oprekken van jouw grenzen tot hun specialiteit hebben verheven.
…lees verder

Vanaf € 175,- (60 min) | Meer prijzen

Relax Massage (topless)

De ideale combinatie van een klassieke ontspanningsmassage en een vleugje erotiek op een massagetafel.

Na een heerlijke douche gaat u geheel naakt op een massagetafel liggen. De masseuse masseert u topless met haar handen in een sfeervolle ruimte; de juiste temperatuur en aangepaste muziek brengen u al in een bepaalde stemming.
…lees verder

Vanaf € 75,- (30 min) | Meer prijzen

Double pleasure

Bij de erotische Prostaat massage start de erotische masseuse met een prikkelende Body to Body massage. Vervolgens geeft de erotische masseuse uw erogene zones speciale aandacht, waarbij ze bij de Prostaat massage extra aandacht geeft aan uw penis, uw anus en uw prostaat. Beroering van de prostaat kan een hevige seksuele spanning veroorzaken, die resulteert in een diep en intens orgasme. De Prostaat massage is mogelijk in al onze massagesalons.
…lees verder

Vanaf € 220,- (90 min) | Meer prijzen

Erotische massages voor iedereen

Erotische massage voor iedereen
Houdt u van een zachte erotische massage of gaat u liever voor een stevige aanpak? Vindt u een warme, gladde erotische massage met olie opwindend of kiest u voor een sensuele water en zeep massage? Misschien wilt u de zinnenprikkelende sensatie van een Tantra massage ervaren? Of vindt u het lekker om bij de Duo massage door twee erotische masseuses tegelijk verwend te worden? Misschien durft u een erotische Bondage massage aan? Of kiest u voor de Lingam massage of Prostaat massage? Dit is zomaar een greep uit onze erotische massages…

Thaise massage
Een Thaise zeep massage of Aqua massage is een erotische massage met een zachte en verleidelijke aanpak. De erotisch masseuse glijdt met erotische, ritmische bewegingen met haar naakte lijf over uw lichaam. De erotische masseuses weten daarbij precies de juiste snaren te raken…Ervaar de sensuele magie van een Thaise massage bij MassageWereld en geef u over aan onze masseuses…Zij vervullen uw fantasie, met genot.

Bij MassageWereld geniet u van de erotische massage die bij u past. Er zijn veel verschillende erotische massages mogelijk. Onze erotische masseuses kennen alle technieken. Ze verwennen u graag met de erotische massage van uw voorkeur.

Benieuwd naar álle erotische massages?
Hier leest u meer over onze erotische massages. Onze dames in de massagesalons vertellen u ook graag alles wat u wilt weten…