Beoordeel MassageWereld

Beoordelingen MassageWereld

Laat hieronder uw beoordeling over ons achter. Wij zijn altijd erg benieuwd naar uw ervaring, en zijn altijd op zoek naar verbeterpunten. Als u tevreden bent, horen wij het uiteraard ook graag.

Gemiddelde beoordeling
8.2 Beoordeling
9.1 Gebruikers (182 stemmen)
Klantvriendelijkheid8.5
Hygiëne7.5
Diversiteit Masseuses8.5
Samenvatting
MassageWereld is een begrip in de wereld van erotische massages in Nederland, België en Duitsland. Wilt u erotisch genieten in een stijlvolle erotische massagesalon, dan is MassageWereld uw adres. MassageWereld heeft elf erotische massagesalons in Antwerpen, Mönchengladbach, Den Haag, Eindhoven,Den Bosch, Weert, Heerlen, Maastricht, Nijmegen en Soest.
Wat mensen over MassageWereld zeggen... 182 Laat een beoordeling achter
Floor
Gisteren op de motor naar MW Nijmegen geweest voor ontspanning.
De dames hadden zich voorgesteld maar toen Floor binnen kwam hoefde ik niet lang na te denken, wat een prachtvrouw.
B2B van 45 min geboekt maar onderwijl verlengd met 15 min omdat zij zo'n geweldige massage gaf. Een echte vakvrouw die je het gevoel geeft dat je haar beste vriend bent, TOP.
Achteraf moest ik aan de balie 30,- euro bijbetalen voor de 15 min, terwijl het prijsverschil 20,- is. Dit staat niet op de prijslijst, puntje van aandacht.
Aan Floor lag het niet, die ziet mij zeker weer terug.
Nogmaals bedankt Floor!
10/11/2018, 12:53
Klantvriendelijkheid8
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses6
0
0
Chanel, we zijn nog steeds onder de indruk van jou!
Vorige week zondag kwamen we naar mw Eindhoven. Ik wilde graag leren hoe ik mijn man een prostaatmassage geef, en Chanel heeft me dat goed uitgelegd. Leuke, mooie, lieve meid, vakkundig en vrolijk. Mijn man heeft het ook nog steeds over je. Op de site lees ik nu dat je alleen heren masseert, anders was ik alleen gekomen of nog een keer met mijn man. Complimenten!
06/11/2018, 21:03
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses5
0
0
50 shade of mw
Vanmiddag bij Sofie geweest het was fantastisch zoals die vrouw je weet te traden en met zoveel passie echt ik heb er van genoten en kom zeker terug
02/11/2018, 17:33
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses0
0
0
Niveau
Onlangs bij MW DH geweest, Victoria, mollige vrouw, was redelijk, maar wat mij behoorlijk tegenviel was een flinke prijsverhoging voor B2B. Als regelmatig bezoeker vind ik de prijs niet meer in overeenstemming met de entourage en het gebodene derhalve was dit helaas de laatste keer.
01/11/2018, 23:52
Klantvriendelijkheid6
Hygiëne7
Diversiteit Masseuses6
0
0
Ruby
Vandaag voor de tweede keer bij Ruby geweest en opnieuw fantastisch genoten! Ik werd wederom door de vriendelijke receptioniste naar de kamer gebracht en wachtte geblinddoekt op Ruby. Ze speelt fantastisch in op het feit dat ik niks zie en ik voel en hoor haar des te meer. Wat een opwindende massage alweer! Dank je wel Ruby! x
31/10/2018, 22:21
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8
0
0
Fantastische Ruby
Gisteren voor al weer de vierde keer bij Ruby geweest in Nijmegen en het was opnieuw fantastisch. Ik hoef eigenlijk nooit meer iemand anders, want het kan alleen maar tegenvallen in vergelijking met de geweldige ervaring die Ruby me telkens geeft. Ze geeft zich vol overgave en creëert een sfeer en dynamiek waarbij ik het volle uur in volledige extase ben. De opbouw van de massage is perfect en ze geeft me echt het gevoel dat ze er zelf ook enorm van geniet. Ruby, je bent een prachtige meid met een heerlijk lijf en een mooie persoonlijkheid. Ik droom nog even lekker na en kan niet wachten tot ik weer van je kan genieten. Beetje jammer wel van de prijsstijging, maar Ruby is elke cent meer dan waard.
31/10/2018, 20:01
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Body 2 body massage
In de vestiging Den Bosch heb ik een heerlijke massage gehad van Maria. Dit was mijn tweede keer bij massagewereld en ik ben blij dat ik koos voor Maria. Ze heeft mij de beste massage ooit gegeven en ze vond het niet erg als je haar borsten vast pakt. Dit is zeker niet de laatste keer.
28/10/2018, 22:04
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses8.5
0
0
DEMI
Een heerlijke massage in Heerlen gehad van Demi. Wat een heerlijke meid!! Ze weet precies wat een man lekker vind en maakt er ook geen probleem van als je haar borsten wilt aanraken. Alles bij elkaar een heerlijke tijd. Dat was wel de eerste keer voor mij, maar ZEKER niet de laatste.
21/10/2018, 17:16
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses9.5
0
0
Ruby Nijmegen
Vanavond weer een kunnen genieten van het gezelschap van deze lieftallige dame. Al meerdere malen heeft deze schoonheid mij weten te verrassen met een nieuwe mogelijk bij het masseren, met haar welgevormde lichaam glijd zij als een vis in het water langs mij op. Het is duidelijk dat zij net zo geniet van het masseren als ik van de massage en elke keer weer weet zij mij tot een spectaculair hoogtepunt te brengen.
16/10/2018, 21:07
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Paren massage
Voor het eerst voor een erotische massage gegaan.. wat is dan leuker om het samen met je partner te doen.
Toen we binnenkwamen wisten we geen houding te geven maar we werden al snel op ons gemak gesteld door Nomi. We zaten erg te twijfelen of we 1 of 2 masseuses wilde, maar toch al snel de keuze gemaakt voor Nomi en Sophia.
Ijs was al snel gebroken door de vlotte babbel.
We hebben heerlijk genoten en daarna nog lekker samen onder de douche. dank je wel voor een geweldige 1e ervaring we komen zeker terug!
12/10/2018, 23:11
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses7
0
0
Liz @Nijmegen
Zaterdag 6 oktober genoten van een parenmassage bij Liz in Nijmegen.
Liz is een knappe dame met een erg lief gezichtje en mooi lichaam en ook nog eens erg vriendelijk. We voelden ons erg snel op ons gemak bij haar en ze masseerde ons beide erg fijn. Een hele spannende ervaring!
Zeker voor herhaling vatbaar!
07/10/2018, 16:53
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Ruby Nijmegen
Woensdag 18sept. jl. was ik voor de 4e keer naar MW Nijmegen geweest, weer koos ik voor Ruby omdat ik voorgaande keren zo geweldig goed gemasseerd ben door deze beeldschone jonge dame. Had nu afspraak van 19.45u. tot 22.00u.
Voorafgaand samen onder de douche klikte 't weer meteen en zij zorgde ook direct voor 'n gezellige stemming. Op bed aan massage begonnen kwam mijn hele lichaam niets te kort en in de spiegels kijkend zag ik haar vakkundigheid,terwijl ik haar zeer welgevormde lichaam over me heen voelde glijden, en ik die van haar mocht voelen incl.haar prachtige borsten. Toen 'n kwartier voor tijd mijn tijd begon te beëindigen, heeft ze mijn ongeduldig wordende jonge heer op een voortreffelijke manier tot zijn h.p.gebracht.Ruby,heel erg bedankt en beslist snel tot 'n volgende keer. Kusjes, Andrew xxx
02/10/2018, 02:26
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Scarlett
Vandaag van en met Scarlett genoten!
Prachtige, energieke jonge dame met een fantastisch lichaam.
Heerlijke massage en lekker ontspannen.
Enig minpunt, je mag niet aan dr mooie borsten zitten. Blijft belangrijk om even de spelregels te bespreken. Maar geen nood ze maakt het meer dan goed.

Nogmaals bedankt Scarlett en trouwens wat een mooie zaak nu in Eindhoven.
23/09/2018, 18:40
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses8
0
0
mw weert ellen
vandaag een massage van ellen gekregen,wat een leuke meid
en een paar gouden handen heeft ze.het was mijn eerste keer bij ellen,maar
zeker niet de laatste.
22/09/2018, 15:19
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses9
0
0
Helemaal geweldig
Ik vond het een geweldige lekkere massage van jou april, ik vind jou een hele leuke, mooie en gezellige vrouw, tot snel weer, dikke kus van Richard
14/09/2018, 21:39
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
super fijne sensuele massage !!
Amber, ik schrijf nogmaals een recensie misschien komt hij nu wel op site !

zondagavond 09-09-2018 , super massage gehad van de stralende en zeer lieve Amber , ik had voor de tweede keer een afspraak gemaakt met Amber , daar komt een beeld schone dame aan met een lief koppie met verleidelijk twinkelende bruine ogen en een zeer mooie lach !!!
Amber massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, een genot en heerlijke, hemelse lichaam.
Mooi figuur, mooie borsten en bovenal een blik in haar ogen die verraden dat ze er zin in had. Vanaf het eerste contact tot vertrek was er een sensuele spanning. Ze voelde perfect aan wat ik wilde. Belangrijker nog ze genoot er zelf van. Voor mijn gevoel was er een wederzijdse klik, Dit was zo heerlijk. Masseren als de beste...heel mooi lichaam dat ze goed gebruikt. Geen haast gevoel. Kon wat mij betreft ook niet beter.
Amber is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder lieve uitstraling .
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. een van de beste tot nu toe ..en ik verzeker je !!!
Zeker een aanrader en verslavend, herhaling gevaar enorm een genot !!!!!
de massage kan ik nog weken voelen, jou zachte lichaam en spelen handjes . bedankt lieve Amber en tot de volgende keer.

Deze dame geeft meer dan 100% !!!
10/09/2018, 09:43
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9.5
0
0
Lekkere massage
Vanmiddag in Den Bosch geweest bij Amber. Zij kwam spontaan op mij over en ik voelde meteen een klik. Daarom voor een dubbel hoogtepunt gegaan en ze begon direct onder de douche wat heerlijk was. Vervolgens gaf je mij een ontspannende op mijn verzoek stevige massage welke wederom heerlijk met een hoogtepunt eindige. Ze vertelde mij dat ze nog niet zolang bij jullie werkt en dat alle massages heerlijk zijn om te geven en ze denkt ook om te krijgen. Voor mij is het duidelijk dat ik zeker nog voor je terug kom. Dankjewel!
02/09/2018, 13:57
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Mila, wat een vakvrouw!!
Wij hebben vandaag voor het eerst een parenmassage gehad. Mila gaf heel goede aanwijzingen, hoe je je partner het beste bevredigt, waar je op moet letten. Met haar zachte handen, haar sensitiviteit en haar oplettendheid weet ze precies hoe ze je de zevende hemel inbrengt. Dat is een kunst, een kunde. We hebben veel geleerd, Mila is lief, deskundig, mooi, gezellig en we komen graag terug.
25/08/2018, 20:41
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9.5
0
0
Top nancy
Massagewereld Nijmegen Nancy bedankt voor wederom een top massage.
Super relax met vleugje humor maar super erotisch.
Plaats eigenlijk geen reviews maar voor jou maak ik een uitzondering.
Ik was er woensdag 22 Aug. Van 16:00 _ 17:00
22/08/2018, 17:50
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses9
0
0
Niet happy
Vandaag een afspraak gehad voor een hamam massage, erg naar uitgekeken.
Een uur in de auto, bij MW aangekomen is mijn masseuse thuis met een dikke voet, volgens de receptioniste tenminste. Een andere massage aangeboden gekregen, met wat exstra, bubbelbad. Maar niet waar ik voor een uur in de auto heb gezeten, want dat is ook een uur terug. want een gewone massage kan ik ook dichterbij krijgen.
Andere massage was wel goed, en gezellig.
14/08/2018, 18:54
Klantvriendelijkheid7
Hygiëne8.5
Diversiteit Masseuses0
0
0
Tiffany
Het is echt betoverend wat deze mooie vrouw met je doet!
Tiffany, dank je wel en een volgende keer met olie.
14/08/2018, 07:08
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Anouk
Deze vrouw is zo gerafineerd, kunnen de jonge dametjes nog een puntje aan zuigen. Fijne massage en geweldig einde. Zou zeggen: geef die jonkies maar eens een lesje!
13/08/2018, 01:00
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses6.5
0
0
Chayenne Nijmegen
War letzte Woche das 1. Mal bei einer solchen Massage und es war fantastisch mit Chayenne. Sie ist eine unglaublich feminine Frau, sexy, erotisch und sinnlich und weiß genau, was sie tut. Auch wenn ich erst einige grundlegende Regeln lernen mußte, hat es sich extrem geil angefühlt, sie an ihren atemberaubenden Rundungen zu berühren und von ihr verwöhnt zu werden. Das Entspannen muß ich noch ein wenig üben. Ist aber auch nicht so einfach, wenn man von solch einer Frau nach allen Regeln der Kunst bearbeitet wird. Ich werde ganz sicher bald wieder da sein ... und natürlich wieder bei Chayenne. Dank u wel en tot ziens!
08/08/2018, 17:10
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Gwen
Al een paar keer bij Gwen geweest in Heerlen,wat een geweldige massage,iemand die echteen perfecte massage kan geven met alles er op en eraan en voldoet aan de wensen.Ik ga zeker terug.
08/08/2018, 16:03
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
MW Heerlen
Gister mw bezocht een uurtje b2b met steffe. Een duitse dame die bijna vloeiend nederlands spreekt met wonderlijk lichaam. Beste masseuse wat daar werkt mijn mening. Margot zou ik niet aanrade foto's zijn oud is nu wat flinker geworden en een hele ruwe massage.
06/08/2018, 18:35
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses9
0
0
Top masseuses
Vandaag voor het eerst de wereld van massage wereld binnen getreden even op de site gekeken en eigenijk de keuze al gemaakt Susanna Beter had ik niet kunnen kiezen uiteindelijk geëindigd met een collega in de jacuzzi. Kwam voor een uur werd bijna 3 uur. Prima descrete zaak. Susanna je bent een topper en ik kijk al uit naar de volgende ontmoeting zsm. Verder neem ik de doos mee.😏
30/07/2018, 00:16
Klantvriendelijkheid0
Hygiëne0
Diversiteit Masseuses0
0
0
Pearl en Hanna
Je kunt veel schrijven over een massage, maar als je deze 2 masseuses als duo kiest is het ONBESCHRIJFELIJK wat voor leuke en verrassende massage dat je krijgt.
Daarom stopt het bericht nu al.
Dames bedankt en tot een volgende afspraak.
28/07/2018, 09:47
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9.5
0
0
Barbara
Voor de eerste keer geweest hier in Heerlen .Een mooi en luxe salon prachtig ook de kamers zeer modern .Me lekker laten verwennen door Barbara een top dame die weet wat ze doet en niks overslaat van je lichaam heerlijk geknuffeld met haar en nog veel meer . Ze is echt een aanrader.
Barbara echt bedankt zeker voor herhaling vatbaar
27/07/2018, 19:42
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Lidia
Net vóór de verbouwing (en de plaatselijke narigheid) begon, dus helaas al weer geruime tijd geleden, in Eindhoven gemasseerd door Lidia. Een werkelijk perfecte Lingam-massage door deze lieve vrouw, die ook je subtiele 'signalen' opmerkt en daar op reageert. Kan niet wachten tot de vestiging weer open is.
21/07/2018, 13:08
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses9
0
0
review
Ik ben niet zo van de reviews. Toch wil ik wat opmerkingen hier achterlaten. Wat me opvalt aan de reviews bij mw is dat er alleen maar positieve reviews getoond worden. Ik heb de nodige ervaring van bezoeken aan mw weert en heerlen en de zaken die mij opvallen zijn;
1. De foto's die getoond worden zijn bijna allemaal bewerkt. Als je dan een keuze maakt voor een dame kan dat meevallen maar ook wel eens flink tegenvallen
2. De kwaliteit van erotisch masseren is heel erg wisselend. Van goed tot zeer slecht.
Gisteren bij Gwen geweest in Heerlen. Het erotisch masseren heeft niets om handen. Het is een beetje wrijven en ongeinteresseerd aan je jongeheer trekken.
Een tijdje geleden bij Bella in Weert geweest. Hetzelfde verhaal.
Advies aan MW, minder fotoshoppen en doe iets aan de kwaliteit van masseren.
13/07/2018, 06:29
Klantvriendelijkheid8.5
Hygiëne8
Diversiteit Masseuses3.5
0
0
Eliza, soest
Vandaag 9-7 - 18, spontaan binnen gelopen bij Massagewereld in Soest. Fijne binnenkomst en een vriendelijke dame achter de receptie. Heb daar gekozen voor een body to body massage van heerlijk 1,5 uur. De dame van mijn keuze Eliza heeft mij een heerlijke massage gegeven. Met haar kleine prachtige mooi figuur en zachte handen en toch wel ondeugend ogen weet zij je te relaxen en te laten genieten van haar body to body gegeven massage.
Ze is echt een aanrader om met haar eren massage te ondergaan.
Kom zeker nog een keer langs om van haar te genieten.
09/07/2018, 17:58
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses10
0
0
fantastisch
Het was een hele lekkere en erotische massage van jou (Linda) en je bent een hele leuke en gezellige sociale vrouw, tot de volgende keer, groetjes van Richard
29/06/2018, 21:30
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Een nieuwe ervaring rijker
Vandaag onze eerste parenmassage gehad met de mooie Bianca. Ze is heel lief en vrolijk. Het was onze eerste keer dus we waren wat onwennig. Maar Bianca heeft ons goed weten te ontspannen met een happy end😊. Lieve Bianca dank je wel voor deze ervaring! Mocht je naar den haag gaan is ze zeker een aanrader.
24/06/2018, 22:38
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses0
0
0
Rebecca & Victoria parenmassage
De stoute schoenen aangetrokken voor een parenmassage met Rebecca & Victoria, was voor ons de eerste maal, dus we stonden een beetje ongemakkelijk maar werden snel op ons gemak gesteld door Rebecca.
Victoria bleek Pools en een leuke flapuit. Victoria nam mijn vrouw onder haar hoede terwijl Rebecca mij heerlijk masseerde.
Teasen als een gek natuurlijk maar echt heerlijk, todat Victoria na een half uurtje ons compleet uit onze trance schreeuwde "HOE VINDEN JULLIE HET? LEKKER???" eeeh crap... sfeer totaal in de war, lagen samen nl heerlijk te doezelen en te genieten. Zelfs Rebecca was onthutst van Victoria's onhandige vraag. Vast goed bedoelt maar helaas. Omdraaien en opnieuw beginnen. Achteraf gezien hadden we zelf meer actie onderling naar elkaar moeten ondernemen maar we waren er voor het eerst en een beetje blue.
Na mij heerlijk klaar te hebben gemasseerd kreeg mijn vrouw de volle laag van beiden + mijzelf. Heerlijk genieten was het, en absoluut een aanrader.
Klantvriendelijkheid kan volgens mij niet beter, men deed echt zn best om het iedereen naar de zin te maken vanaf receptie tot aan de masseuses.
Top en absoluut tot een volgende keer.
05/06/2018, 16:20
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Een uur genoten van Tasha
Vandaag in Soest geweest bij Tasha....en dat was heerlijk. Aanrader!

Bedankt Tasha! Tot snel
31/05/2018, 17:01
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses8
0
0
Ella
Massage gehad in Antwerpen met hun nieuwe aanwinst Ella.

Zeer mooi jong, slank en sympathiek meisje dat haar job serieus neemt en je ziet en voelt dat ze dit met veel plezier doet.

Top masseuse !
24/05/2018, 09:40
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
0
0
geweldig
een unieke erotische ervaring bedankt Sonia
21/05/2018, 23:41
Klantvriendelijkheid8.5
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses9.5
0
0
Scarlett
Gister bij MW geweest en gekozen voor Scarlett, waar ik normaal voor zekerheid ga, dacht ik voor vandaag ik doe eens gek en kies voor een voor mij onbekende masseuze. Gekozen voor een btb van 45 minuten en het was een heerlijke erotische massage met een spetterend hoogtepunt van een mooie en lieve Scarlett..
Thanksxxx
11/05/2018, 19:11
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Lotte
Was er voor de eerste keer. En zeker niet de laatste keer 😉 complimenten aan Lotte 🙂
08/05/2018, 16:32
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses9
0
0
Hanna-Pearl
Ivm de trieste omstandigheden in MW Eindhoven vandaag naar Weert gereden.Na n prima ontvangst, kennisgemaakt met Hanna een zeer vriendelijke en goed uitziende dame.Gekozen voor de maandspecial +verlenging.Het was werkelijk waar top.Het laatste half uur Pearl uitgenodigd om mee te komen doen.Dat heb ik geweten Hanna is al top met Pearl erbij leek het wel n tornado, deze twee bij mekaar is levensgevaarlijk maar geweldig.Ofwel ik heb ngewelfige middag gehad.
17/04/2018, 20:22
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Kim: massage met diepe onderhuidse in- en uitwerking
Vorige week donderdag weer eens de trein naar Weert genomen. De massagesalon staat dichtbij het station.
Ik koos voor Kim. Ze bleek een vrolijke, vriendelijke en levendige babbelgraag. Kim masseert je met een diepe onderhuidse in- en uitwerking. Ze houdt van spiritualiteit en kennelijk van een spirituele touch. Ze wil je als het ware graag onderhuids, oftewel: van binnen raken. Mooi! En als gevoelige kreeft voelt dat als uitermate weldadig aan!
Kim, tot snel!
03/04/2018, 21:32
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
0
0
Iris
Samen met Iris parenmassage gedaan op 30-3-2018, BEDANKT!:) wat een ervaring, intensiteit, massage, behandeling. Alles was perfect. Er werd heerlijk de tijd genomen om te ontspannen. Groet en tot ziens:)
01/04/2018, 19:59
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Bo
Het is vrijdagmiddag en voor de zoveelste keer een afspraak met Bo gemaakt.
Na een hartelijk ontvangst begint de massage met een heerlijke douche.
Tijdens de massage wordt geen plekje overgeslagen en bij een massage intensief (tantra) krijgt je jonge heer volop de aandacht en na een spetterend hoogtepunt eindigt de massage wederom met een fijne douche.
Met een dikke knuffel neem ik weer afscheid van Bo en ga heerlijk het weekend in om tijdens het weekend nog weg te dromen van haar.
Bo bedankt en tot de volgende keer.
16/03/2018, 19:34
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Mylena
Een lieve, mooi gevormde ballerina, prachtige rugstand, billen naar achter, supersexy. Vanuit haar cultuur gewend om mannen op en top te behagen vanaf een aangename douche, waarbij zij, mits de juiste kamer, op de rand van het bad gaat staan, jou in de ogen kan kijken en met haar kleine sterke handen alle plekken opzoekt, voor je er erg in hebt, hoe geraffineerd en fijn. De massage is een groot feest en bijna alsof ze vroeger een jongetje is geweest -:) zo gaat zij om met de mannelijkheid, weet zij het genot tot op recordhoogte op te voeren. Daarna een lekkere scrub, cooling down, kortom: wie kan dit beter dan deze lieve kleine dame?
12/03/2018, 01:19
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8.5
0
0
Terug van weggeweest: verleidingskunstenares Pearl
Gelukkig weer terug van weggeweest in Weert: Pearl, een favo(g)riet van me. Het was voor de vierde keer dat Pearl me masseerde. En ze herkende ook meteen weer bij de ontmoeting. Pearl is en blijft een geboren masseuse. Eigenlijk is ze meer dan een masseuse: een verleidingskunstenares! Ze kijkt je constant ondeugend en uitdagend aan en laat voortdurend blijken dat ze volop geniet van haar beroep, of beter: haar passie. Daarnaast is ze ook een praatgraag en krijgt ze je zaadstengel snel aan de praat. Ik weet niet meer zeker of haar tepels eerder strak en stijf overeind stonden dan mijn jonge heer... Ik houd het maar op: gelijktijdig, ha ha!
Pearl is dol op humor en pillowtalks, met meer dan een penishoge amusementswaarde.

En oh ja, ze is dol op wielrennen!

Bazzz
10/03/2018, 20:47
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
0
0
Ruby , adembenemend mooie dame
Vandaag een super massage gehad van de stralende en zeer lieve Ruby , ik had voor het eerst een afspraak gemaakt met Ruby , daar komt een beeld schone dame aan met een lief koppie met verleidelijk twinkelende blauwe ogen .
Ruby massage is ongekend, ongeëvenaard en onverbeterlijk. Ze masseert met veel aandacht, een genot en heerlijke, hemelse lichaam. het begint al met samen douchen . Ruby is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder lieve uitstraling .
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Alleen je lichaam al is om er van te genieten bij het zien. een van de beste tot nu toe ..en ik verzeker je !!!
Zeker een aanrader en verslavend, herhaling gevaar enorm een genot !!!!!
de massage kan ik nog weken voelen, jou zachte lichaam en spelen handjes maken mij een gelukkige man, bedankt lieve Ruby en tot de volgende keer.

Deze dame geeft meer dan 100% !!!
tot snel lieve Ruby 28-02-2018 de tijd was iets later geworden.

Gr XXXX
28/02/2018, 23:47
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses9
0
0
Chayenne @Nijmegen Absolut Pleasure
Vandaag ging het in massageweld Nijmegen in voor een tantra-massage van Chayenne met nuru-gel. Absoluut een genot voor de massage. Begonnen met een douche waar ze haar trucjes begon en vervolgens vroeg om op de buik te gaan liggen. rugmassage en ging vervolgens door met masseren met haar lichaam. Haar borsten voelden geweldig en na omkeren werd ze zelfs gemasseerd door de penis met haar borsten. Ze kent echt de uitsteltechnieken en ik heb 40 minuten geduurd .. Daarna heb ik mijn zaadjes helemaal overgespoten .. Een douche genomen kwam helemaal fris en ontspannen trug. De kamer had alleen topspiegels maar geen kant. De volgende keer zal ik vragen om een ​​specifieke kamer
18/02/2018, 01:36
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses8
0
0
Carin
De tijd ging veel te snel. Geweldige massage van een sensuele dame. Met haar vergeet je wereld om je. heen.
12/02/2018, 21:08
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses9.5
0
0
Ruby
Kom uit Veghel en ga wel 'ns naar MW den Bosch of Eindhoven.Maar moest dinsdag 30-1 in Nijmegen zijn dus reserveerde ik 'n dame bij MW Nijmegen.Op de site viel mijn oog meteen op Ruby en ook haar bescheiden beschrijving sprak me aan.Nou om 15.00u.daar zoals afgesproken kon ik mijn ogen niet geloven want voor mij stond 'n prachtvrouw nog mooier dan op foto's.Onder de douche klikte het ook al meteen met deze mooie en goedlachse naakte Ruby.Elkaar helemaal lekker gewassen,en toen op massagebed kon het beginnen met de pret.Liggend op mijn buik masseerde ze me met warme olie van top tot teen en ik voelde haar hele lichaam over mijn rug glijden,wat ik ook in de grote spiegels kon aanschouwen.Toen ze me vroeg me om te draaien deed ik dat graag,zo kon ik naar haar knappe gezicht kijken en met haar supermooie tieten spelen.Vol passie en respect masseerde ze mijn lul zoals nog nooit iemand bij mij gedaan heeft,gelukkig heeft ze hem in bedwang kunnen houden zodat ik de volle tijd (75min.)kon genieten.Na het klaarkomen elkaar weer gewassen en geknuffeld en met 'n zéér voldaan gevoel weer huiswaarts.Maar één ding weet ik zeker Ruby is de enigste masseuse waar ik zeker binnen kort weer terug ga.Ruby bedankt,kanjer xxxxx
08/02/2018, 13:38
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses5
0
0
VIP-feestje met Marilyn
2 weken geleden had ik iets te vieren...mijn verjaardag 🙂 en hoe kun je dat beter vieren dan met een VIP-massage?
En gezien mijn eerdere ervaring met Marilyn was de keuze snel gemaakt.
Gekozen voor de 1,5 uur, en daar geen seconde spijt van gehad! Ik had al eerder een VIP-massage gehad, maar zoals Marilyn hem geeft...pfff...ik voelde me echt een jarige VIP 😀
Bedankt Marilyn en tot gauw!
Guido
31/01/2018, 13:56
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Sam topper
Sam bedankt weer, het was super. Wat ben je een spannende, verleidelijke, gevoelige, aantrekkelijke masseuse. De tantra met olie was opnieuw bijzonder intens. Topper!
10/01/2018, 17:50
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
0
0
Carina
Jetzt, da ich als Höllander in Mönchengladbachs Massagewelt oft verwöhnt bin, denke ich dass es an der Zeit ist eine sehr gute Bewertung zu schreiben. Am Telefon und an der Ankunft werde ich immer sehr freundlich, gemütlich und sehr spontan empfangen und in einem wunderschönen Raum von Carina fantastisch massiert. Carina ist eine sehr schöne Frau, die die Kunst der Massage sehr gut kennt. Ausserdem macht sie dich immer gut, sie ist freundlich, hat immer einen guten Sinn und sie kann immer ein nettes Gespräch mit ihr führen. Kurz gesagt, Massagewelt Mönchengladbach ist top und Carina macht alles noch besser.
Jedesmal sage ich "I am happy".

Lieve groetjes,
Hans.
02/01/2018, 11:34
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Chrissy
Al verschillende keren als tevreden mens MW verlaten, en dan plots weer die uitzonderlijke ervaring : Chrissy was top, de ontvangst, de massage, ... een hele erg toffe, intelligente, interessante en ook zeer mooie vrouw.
24/12/2017, 21:11
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses8.5
0
0
Geweldig uurtje met Anastasia
Anastasia.... Wat was het geweldig! Je bent mooi en een aanwinst voor MassageWereld. Double pleasure was in 1 woord TOP. Onwijze massage met een dubbel hoogtepunt. En nog gelachen ook. En dat voor de jaarwisseling.... Kom zeker bij je terug in 2018
22/12/2017, 23:11
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses0
0
0
Indy Antwerpen
Eind november voor eerst naar MW Antwerpen. Bij binnenkomst wordt mijn aandacht direct getrokken door een paar verleidelijke amandelvormige ogen. Daarnaast heeft Indy een heerlijk slank figuurtje met een paar prachtige volle borsten: ik ben verkocht! Het wordt een lingam massage, haar specialiteit.

Ik geef me volledig aan haar over en daar heb ik geen spijt van gehad! Indy voert de spanning op plagerige maar geraffineerde wijze met het juiste tempo steeds verder op. En als ik dreig te komen, houd ze een klein beetje in. Zo maakt ze me langzaam maar zeker helemaal gek, totdat ik volledig explodeer. Wat een geweldige intense ervaring!

Deze week ben ik op herhaling geweest: ze was wederom fantastisch! Bedankt Indy, ik kom binnenkort weer eens langs!
21/12/2017, 07:16
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8
0
0
Open minded
Vrijdag een bezoek gebracht aan de salon in de sjengenstad en kennis gemaakt met jazz. Op een leuke humoristische manier maakt deze prachtige dame je gek tot ze weer over gaat tot de orde van de dag. Het is een jong snoepje welke je het liefst opeet... Tot de volgende keer jazz
16/12/2017, 08:17
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses9
0
0
Top
Juist eerste erotische massage gehad van Lulu, het was echt super! Aangename, mooie vrouw die een zalige massage heeft gegeven
04/12/2017, 22:15
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Sandra
Soms heb je met iemand die bepaalde klik, nou ik heb die met Sandra. Ook nog eens een prachtige dame met een heerlijk lichaam. Tijdens de heerlijke sensuele massage (die ze heel goed beheerst en al begint onder de douche) ontstaat er tussen ons beide zo’n fantastische chemie, waarbij ook Sandra enorm kan genieten als je ze met respect behandeld, waardoor de massage voor ons wel uren mag duren. Daarna nog heerlijk samen nagenieten onder de douche en dan helaas na een dikke knuffel toch afscheid moeten nemen. Lieve Sandra, dikke knuffel en tot snel weer xxx.
20/11/2017, 11:06
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Celina munchengladbach
Ik ben vandaag naar Duitsland gereden om Celina te bezoeken.
Mijn vorige masseuse was Josje in Heerlen en die was geweldig maar die is vertrokken.
Celina was niet gewoon geweldig maar fantastisch, wat een vrouw. Enorm lief en een oogverblindende schoonheid, ik werdt er verlegen van.
Herhalings kans 300 %
19/11/2017, 16:41
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses0
0
0
April in Den Bosch
Vriendelijk ontvangen in Den Bosch en daar met een spaatje even gewacht op April. April is een bijzonder mooie verschijning, eigenlijk in het echt mooier en levendiger dan op de foto's. Niet rank, maar ook niet mollig, gewoon heel veel vrouw. Stralende lach. Net zo belangrijk: een aangename vrouw waarmee het gewoon prettig verpozen is. Bovendien een masseuse die haar vak goed verstaat. Ik heb een heertijk uurtje doorgebracht met een tantra massage. Ik kwam moe en koud binnen en ging warm en stralend naar buiten. April bedankt, het was fijn!
19/11/2017, 12:11
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8
0
0
Aanrader voor stellen
Massagewereld Weert. Echt een aanrader voor stellen. Er komen vaker stellen naar deze salon. Dit merkten wij zeker toen wij binnen waren. We werden vriendelijk ontvangen door een aardige gastvrouw. Onder het genot van een drankje werd rustig uitgelegd hoe het werkte. Dit nam veel spanning weg waardoor wij er nog meer zin in kregen. Een zeer ervaren superleuke en vrolijke dame (Kiki) nam ons mee naar een prachtige ruimte. Erg mooi en sfeervol. Ook zij had respect en wist precies was zij deed. We hebben heerlijk genoten. Wat een aanrader om dit als stel te ervaren. Een parenmassage. Super spannend en een heerlijk eind voor ons allebei. Genoten van de gastvrije relaxen sfeer, het respect voor ons en zeker de opwinding. Wij vinden dat zij een goede beoordeling verdienen. Wij komen zeker terug.
17/11/2017, 20:17
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses5
0
0
Cherry Eindhoven
Vandaag verwend met een heerlijke (erotische) massage...ondanks mijn eerste ervaring voelde het meteen vertrouwd.Door de zorgzame en bekwame houding van Cherry kon ik me heerlijk ontspannen en genieten van een onvergetelijke ervaring. Cherry is een mooie, leuke en attente jonge dame waar ik me prettig bij voelde. Beveel haar bij deze van harte aan en zal haar nog wel eens gaan bezoeken...
07/11/2017, 23:05
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8
0
0
Claire
Een massage zondag gehad van Claire in Den Haag. Wat een fantastisch mooie vrouw is dat, zeg! Mooi gezicht om naar te blijven kijken. Ook haar mooi gevormde borsten en billen zijn fantastisch. Wat ze daar allemaal mee deed om alles heel intens te laten beleven. Ze voelde heel goed aan wat ik wilde en dat was het ingrediënt voor de beste massage die ik ooit heb gehad. Dan nog te spreken over haar zachte huid en hoe dat voelt op je lichaam, wow....Echt een top masseuse die ik IEDEREEN kan aanbevelen!!! Ik denk er nog iedere dag aan terug. Tot de volgende keer Claire!
22/10/2017, 14:50
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8.5
0
0
Rosaly
Gisteren in Nijmegen een uurtje met Rosaly doorgebracht, zeg maar gerust GENOTEN Rosaly is een geweldige masseuse heeft me echt verslaafd gemaakt ben ik bang!

Dus Rosaly van mij krijg je een DIKKE 10
20/10/2017, 12:59
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Soest - Maartje
Hoi Maartje, tof dat je gistermiddag toch gebleven bent. Was een bijzonder uurtje. Dank!!! Xx
01/10/2017, 09:35
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
0
0
Dina Mönchengladbach WOW
Vandaag weer een bezoekje gebracht aan het salon te Mönchengladbach, balen het was druk, dus de keuze was niet reuze. eerste dame mmmm nee niet echt iets voor mij. enkele minuten later kwam er weer een dame vrij (Dina) mooie meid zeg met mooie vrouwelijke rondingen op de juiste plekjes en wat een mooi en lief koppie. dus mijn keuze was zo gemaakt. eenmaal op de kamer en de kleren uit. was ik nog blijer met de keuze. in het uurtje heb ik echt geen seconde spijt gehad. zij wist mij gek te maken op een heeeerlijke ontspannende wijze, superrrrrrrrrrrrr ik kom voor jou terug. Dina Nochmals vielen Dank, du bist eine wirklich schöne Frau
17/09/2017, 01:12
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8.5
0
0
Tiffany
Tiffany 'deed' dagje Den Haag en dat was helemaal niet verkeerd! In tegendeel, geweldige massage, teasing, veel belovend, onderhoudend en 'to the point', het is haar professie en dat maakt dan ook duidelijk dat zij dat tot in de finesses beheerst. Hopelijk neem jij de moeite om nog een keer die zo door jou vermaledijde tram te nemen, doe het, ik krijg er zeker geen spijt van :)!
13/09/2017, 19:50
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Ivy
Ivy..... Wat ben je mooi, lekker en erotisch. Top avond gehad. Spannend samen onder de douche. Jouw B2B intensief is precies zoals je zelf zegt: plagerig en ondeugend. En dat was het!

Wie wil nou niet zo'n lekker hoogtepunt samen krijgen....

Heerlijk lichaam, lief en sensueel. Kom gauw bij je terug. Kus.
10/09/2017, 04:41
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Dank je wel Shanice
Vandaag in Weert kennis mogen maken met Shanice, een heerlijke vrouw die het in zich heeft om je op je gemak te stellen, de tijd neemt en vriendelijk en heel bekwaam mijn spanning van de eerste kennismaking wist om te zetten in een fijne massage waar ik intens van heb genoten. Dank je wel en tot ziens
07/09/2017, 16:09
Klantvriendelijkheid8.5
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses8
0
0
Lotte
Dinsdag een uurtje met Lotte doorgebracht, wat een lieve pure meid. Mooi lang en erg zacht. Een meid met een doel en daar gaat ze dan ook voor, net als met als de massage. Opbouwend maar duidelijk haar doel voor ogen en als dat doel eenmaal bereikt is , genieten van hetgeen bereikt is.
Wederzijds respect wordt zeer op prijs gesteld. Genieten met haar.
Een echte aanrader !
06/09/2017, 18:40
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses8
0
0
Milou
Nu al een paar keer bij Milou geweest, hele leuke meid, ik kom graag bij haar!
03/09/2017, 16:23
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses8.5
0
0
Nomi
Prachtige sensuele vrouw, the best there is
28/08/2017, 11:53
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
0
0
Heel aangenaam
Vandaag eerder toevallig Michelle ontmoet, super! Echt zeer goeie massage, zeker ook , maar niet alleen, het tantra gedeelte !, aangevuld met een toffe babbel en humor en fun. Een mens wordt er GELUKKIG van. Ook het onthaal is overigens top. Minder meisjes aanwezig dan verwacht, maar eigenlijk was dat vandaag een voordeel.
27/08/2017, 19:44
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8
0
0
Spannend, leuk en vooral genieten!
Ik mis nog een stukje geschreven door een dame, dus bij deze....
Voor een leuk, sexy en ontspannen uurtje is dit echt aan te raden. Voor vrouwen alleen misschien nog een belemmering om eens een poging te wagen, ik kan maar 1 ding zeggen, ladies go for it! 🙂 Het is niet alleen spannend, maar ook echt relaxed en uiteraard zeer sexy. Geniet en ervaar, laat jezelf even helemaal gaan en eenmaal geweest kom je zeker vaker terug. Ik in ieder geval wel 🙂 Als je nog een beetje verlegen of onwennig bent, ga voor Chayenne, zij werkt in Eindhoven, echt een spontane, beeldschone en charmante dame waar je direct een klik mee hebt. Ik zeg: doen dames en (heren)! 🙂
05/08/2017, 20:18
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Onvergetelijke ervaring met Sam!
Heerlijk massage intensief gehad, Sam weet hoe ze de spanning kan opvoeren. Sensueel teasen op een fantastische manier! Super bedankt!
24/07/2017, 21:19
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8.5
0
0
Heel positief
Vandaag met bang hartje binnengestapt in Antwerpen, maar geen moment spijt gehad. Heel aangename ervaring met Sheila gehad. Dit was een top uurtje echter ontspanning , met een hele toffe dame. Klasse
24/07/2017, 19:40
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9.5
0
0
Amy Eindhoven
Vandaag 19 juli bij Amy in Eindhoven geweest. Amy is een leuke vriendelijke vrouw waarbij ik mezelf snel op mijn gemak voelde. Heb genoten Amy, een dikke 10!
19/07/2017, 23:50
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Verleidelijke Kelly
Gisteren bij massagewereld in Soest geweest. Mijn oog viel op Kelly. Wat een mooie exotische verschijning. Ik had gekozen voor een intensieve massage. En intensief was het!! Het begon onder de douche. Met haar volle borsten, body en handen werd ik van top tot teen ingezeept. Voelde haar billen tegen de mijne. Na t douchen mocht ik liggen op t matras en kreeg ik een fantastische massage om nooit meer te vergeten. Wat verstaat zij haar vak. De volgende keer kom ik weer bij jou Kelly. Wat een lieve leuke mooie dame ben jij.

Groetjes Jan
08/07/2017, 09:12
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
0
Vanessa
Afgelopen donderdag langs geweest in Den Haag voor een afspraak met Vanessa.

Gekozen voor een uur Body2Body. Vanessa is een rustige exotische dame en heeft een leuke uitstraling waardoor ik me al snel op me gemak voelde. Haar strakke figuur en haar knap koppie zijn ook een fijne bijkomstigheid. Bij het douchen nam ze uitgebreid de tijd en ze zorgde ervoor dat ik de douch in een behoorlijk opgewonden staat verliet. Op het bed eerst op mijn buik maakte mijn opwinding plaats voor ontspanning. Haar massage skills zijn goed maar het werd nog fijner toen ze haar strakke lichaam langzaam over mij heen liet glijden. De druk van haar lichaam op mijn lichaam in slow motion maakt het super intens. Daarna mocht ik me omdraaien en ging de body to body verder in combinatie met een paar verleidelijke blikken. De opwinding van het douchen was weer helemaal terug en een deel van mijn lichaam begon zelfs te tintelen. Dit had van mij nog uren kunnen duren, maar ik was zo opgewonden dat een hoogtepunt niet lang kon uitblijven. Vanessa zorgde voor heerlijk intense verlossing. Nog een beetje wankel op mijn benen samen onder douche waarbij ze weer alle tijd nam om me af te spoelen. Super fijne ervaring dus en bij mij zorgt zo'n uur er ook voor dat je de dagen erna ontspannen en energiek voelt.
04/07/2017, 22:47
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9.5
0
0
Jessy
Ik had het je beloofd. Vanmiddag weer bij Jessy geweest. Jessy, je bent lief, mooi, erotisch, spannend en geweldig. Deze keer raakte je me zelfs heel erg (je weet wat ik bedoel). Wat een heerlijke massage! Hoe jij me tot een hoogtepunt bracht, zal ik niet gauw vergeten. Lieve kus...
30/06/2017, 19:00
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
1
Nuru with Isa
Vandaag voor het eerst een Nuru masage gehad van Isa! Geweldige ervaring. Ben van de 7de in de 8ste hemel beland! Ga zeker op herhaling!
24/06/2017, 00:04
Klantvriendelijkheid8
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9.5
0
0
hanna
vandaag weer eens bij hanna geweest,wat een leuke ,mooie meid.en een lekkere massage van haar gekregen .
22/06/2017, 15:50
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9.5
0
1
Jessy
Jessie is in één woord: geweldig. Wat een massage. Haar dag begon eigenlijk om 17:00 uur, maar voor mij kwam ze eerder naar MassageWereld Den Haag. Deze massage zal ik niet gauw vergeten....
20/06/2017, 23:28
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses7
0
0
Maandspecial juni 1017 Weert
Mezelf 2 dagen getrakteerd op de heerlijke maandspecial, 2 dames, eerst de ene dame half uur, dan beide dames samen voor een kwartier en de tweede dame die het daarna tot een hoogtepunt brengt ...
De eerste keer gekozen voor Hanna en Shanti, en de tweede keer voor Isabel en Shanti!
Hanna en Isabel zijn lekker, maar Shanti is "the bomb"!!!
16/06/2017, 23:33
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
6
0
Maja Salon Mönchengladbach, Wow
Vandaag maar eens naar de buren geweest in Mönchengladbach (i.p.v. Nijmegen e/o Eindhoven), de keuze was reuze stuk voor stuk plaatjes van Dames. gekozen voor Maja Na op de kamer aan gekomen te zijn voelde ik mij nog ontspannender met haar gezelschap. eerst lekker douche waarna een ontspannende btob massage volgde (waar zij met veel aandacht en passie te werk ging) daardoor bezorgde deze mooie schone mijn dan ook een heerlijk Hp. daarna lekker samen onder de douche, Maja zoals ik al zij ik kom teug bij Jou. Xxxx-jes Ger. (Maja, du bist eine richtig schöne top Frau)
06/06/2017, 16:14
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8.5
0
2
Sam (soest)
Vanmiddag een geweldige tantra massage gehad van Sam. Was voor mij de eerste keer een tantra maar zeker niet de laatste. Echt genoten nogmaals bedankt Sam en je gaat me zeker terug zien Geroet M.
05/06/2017, 20:12
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
0
0
Sandra: klasse, stijlvol en zoooooooo lekker
Mijn eerste twee malen bij Massagewereld in Heerlen onder handen geweest bij Sandra. Wat ik er van vind? Zie de onderwerpregel: klassevrouw, stijlvol en zoooooooo lekker. Ik denk dat ik geregeld bij haar ga komen. Ik weet het wel zeker.
30/05/2017, 22:44
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
0
0
Wat een ochtend - dat is nog eens een dag beginnen!
Een geweldige ochtend samen met Mara in Heerlen. Een nieuwe ervaring, een nieuwe kamer. Ze wist mij goed tot rust te brengen met haar handen en lichaam. Zeker voor herhaling vatbaar - benieuwd wat ze dan toont als kunsten.
24/05/2017, 14:06
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses8.5
0
1
Cadeautje heette Hanna!
Ik heb mezelf getrakteerd op een verjaardagscadeautje. Haar naam is Hanna en zij is masseuse in Weert. Er waren 2 meisjes aanwezig en Janice kende ik al. Nou! Ik heb er geen spijt van gehad. In dat cadeautje zat alles verpakt! Ze is grappig, direct, lekker ondeugend en last but not least, ze is bloedmooi. Ze schrijft zelf dat ze nog niet veel ervaring heeft, maar ik heb genoten van het begin tot het einde. Ik was total relaxed toen ik naar buiten liep. Dank je wel voor het heerlijke cadeautje Hanna. Je weet hoe je een man gek kunt maken. Deel II volgt 🙂 xx
24/05/2017, 01:12
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses6
0
1
Prettig
Vandaag een massage gehad van Fleur. Eigenlijk vorige week de 1e keer, maar dit was zo goed bevallen, dat ik graag snel weer terug wilde.
Fleur is een leuke, spontane, warme, eerlijke,positieve, open en mooie dame.
Echt de moeite waard om haar te leren kennen.
12/05/2017, 17:55
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses9
1
0
Heerlijk genoten van de zachte Jessica
Van de week voor het eerst eens bij massagewereld in Antwerpen geweest.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk te woord gestaan door de gastvrouw, die mij alle massages uitgelegd heeft.
Nadat de masseuses zich hadden voorgesteld besloot ik om de prachtig en mysterieuze Jessica te kiezen.
Heerlijk hoe zij de massage geeft, heel opbouwend, verleidelijk en sexy.
Zeker een aanrader en ik hoop haar snel weer te mogen bezoeken.
04/05/2017, 17:51
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne8.5
Diversiteit Masseuses8.5
0
2
Nuru massage bij Chayenne
Vandaag bij Chayenne geweest in Eindhoven voor een Nuru massage.
het was voor mij de eerste keer, en zeker niet de laatste!
wat een super ervaring!
De Nuru gel is een beleving apart.
De warmte en gladheid in combinatie met het prachtig gevormde lichaam van Chayenne kan ik iedereen aanraden.
Als surprise het laatste kwartier mogen genieten van een extra dame.
Vier handen, twee sensuele lichamen en heel veel Nuru gel.
It was paradise !!!!!
Ik kom zeker terug.
thanks meiden!!!!
04/05/2017, 15:34
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses7
0
1
Mijn ontmoeting met Josje
Ik ben vandaag bij Masage wereld Heerlen geweest.
Deze keer heb ik kennis mogen maken met Josje.
Wat een adembenemend mooie vrouw, lief en een grappige flapuit.
Ik heb dit nog nooit meegemaakt wat deze roodharige dame bij mij teweeg bracht, wist overigens ook niet dat zoiets bestond.
Een ongelofelijke schoonheid, met een zeer bijzonder karakter die mij volledig van de kaart bracht.
Josje het was heel fijn en tot gauw.
Van die William uit Weert
01/05/2017, 16:08
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses0
0
6
Mijn eerste keer
Zaterdag voor het eerst een erotische body to body massage ervaren met Candy in Den Haag en ik heb er van genoten! Het was heerlijk, sensueel, (ont)spannend, erotisch en professioneel, dankjewel daarvoor nogmaals!
30/04/2017, 17:41
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses8
0
1
massage gehad van Gigi in Weert was top
Sinds jaren weer eens naar massagewereld geweest (oa door omstandigheden) en in Weert een massage gehad van Gigi en was super. Was gemoedelijk ons contact en ze heeft me heerlijk gemasseerd. Ga zeker weten weer eens langs!
28/04/2017, 23:32
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses8.5
0
1
Tantra massage antwerpen
Vandaag een tantra massage gehad in antwerpen van sheila. Het was de eerste keer dat ik zon massage nam dus ik was een beetje zenuwachtig. Maar zij is hier uitstekend mee omgegaan. Klasse madam zeker een aanradertje!
26/04/2017, 21:35
Klantvriendelijkheid8
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8
0
2
Erotische Parenmassage met Anouk
We hebben al een paar keer een erotische parenmassage gehad met Anouk. Elke keer is het weer een fantastische belevenis die onze stoute dromen doet uitkomen. De eerste keer was het best een stap maar de klik met Anouk was er eigenlijk direct. Ze stelde ons op ons gemak en zorgde ervoor dat we ons snel konden ontspannen.

Anouk is een lieve en warme persoonlijkheid en masseert vol overgave en met passie. Elke ontmoeting is een feestje en wij kijken alweer uit naar de volgende keer.

We zijn ook een keer in Weert maar onze voorkeur gaat uit naar Maastricht. Daar vinden we de ruimte prettiger.
26/04/2017, 17:45
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses0
0
2
Paren arrangement
Hoi hoi afgelopen keer alweer heerlijk genoten van anouk in maastricht.
Ondertussen komen wij al 2 jaar bij massage wereld te maastricht en worden hier hartelijk ontvangen door de gast vrouw.
Onder het genot van een heerlijke fles bubbuls gaan wij onze weg na de kamer wat er trouwens zeer romantische en gezellig uit ziet. Na een gezellig babbeltje onder gaan wij na eerst een heerlijke douche dan richten wij ons op de overgave van de massage van anouk. En iedere keer weet deze charmante dame ons te verassen en tot een zeer aangenaam hoogte punt te brengen. Wij zouden voor een paren arrangement dan toch ook anouk aanraden voor deze heerlijke overgave van genot te ondergaan.
Met vriendelijke en oprechte groetjes en tot snel weer xxxxx anbi.
24/04/2017, 21:21
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses7
0
1
Shanice
Vandaag bij Massagewereld in Weert geweest. Ik had een afspraak met Shanice gemaakt. Vanaf het eerste moment had ik al het gevoel dat ik de juiste keuze had gemaakt. Shanice is een prachtige donkere vrouw met heerlijke rondingen. Daarnaast is heeft ze een mooi karakter en stelt ze je meteen op haar gemak. De massage was in een. Woord geweldig. Ze weet je heerlijkte teasen en maakt je helemaal gek. Ik ben met een grote glimlach de deur uit gelopen. Shanice nogmaals bedankt en tot ziens.
24/04/2017, 15:33
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
1
Moment inoubliable
Zonder afspraak binnen gelopen, de ontvangst was vriendelijk en ik mocht kennis maken met Isabel.
Met haar schitterende lichaam en zachte handen en lichaam wist ze me een onvergetelijke massage met een hoogte punt te geven.
Dit zal niet de laatste keer zijn
21/04/2017, 21:36
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses5
0
1
Sylvsna
Weer langs geweest bij Sylvana wat een kanjer
14/04/2017, 11:04
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses9
0
0
Nany: special
Vandaag voor de eerste keer in Den Haag geweest bij Nany.
Nany is een lieve mooie sexy dame met ook nog een leuke uitstraling.
Het werd een bijzonder uurtje met meer dan 1 hoogtepunt. Ik heb er van genoten.
13/04/2017, 20:53
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses7.5
0
0
Heerlijke massage in Den Bosch
Maandag een massage gekregen van Kylie! Het begin was heel spannend met onverwachte aanrakingen. Daarna langzaam weggegleden naar een heerlijk hoogtepunt. Dank je wel, lieve schat, tot een volgende keer!
11/04/2017, 12:46
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
0
3
Leyla en Sam, hemels !
Vandaag in Den Bosch gemasseerd door Leyla en Sam. Wat een geweldig duo is dit. Ik waande mij in de zevende hemel. Twee bloedmooie vrouwen die je hele lichaam zeer sensueel masseren met een zeer heftig hoogtepunt als slot. Fantastisch...
06/04/2017, 20:59
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses10
0
0
Zoe massage
Afgelopen weekend bij MassageWereld in Den Haag geweest. Heel vriendelijk ontvangen bij de receptie.

Vandaag had ik een massage gepland met Zoe. Helaas ben ik niet heel tevreden over de massage. Er was niet echt een klik en dat was ook merkbaar tijdens de massage. Voelde een beetje onwennig en het was niet heel ontspannend.
Heb altijd goede ervaringen gehad bij Massagewereld maar helaas was afgelopen weekend geen succes.
05/04/2017, 20:57
Klantvriendelijkheid0
Hygiëne0
Diversiteit Masseuses0
1
1
Nieuwe ervaring
Ik ben gisteren naar Heerlen gereden voor een luxe Masage.
Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar in een woord " geweldig"
Het uitkiezen voelde wat ongemakkelijk, maar van mijn keuze heb ik zeker geen spijt.
Helaas ben ik haar naam vergeten, een kleinere dame met een knotje in der haar.
Ze kwam oorspronkelijk uit Hongarije, maar sprak enorm goed Nederlands.
Wat een lijf en wat een handen. Ze was erg lief maar tegelijkertijd ook doortastend.
Ze maakte me helemaal gek in mijn hoofd van opwinding, ongelofelijk.
Ik ga zeker nog een keertje terug, super ervaring.
04/04/2017, 06:37
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
0
1
Lingam
Vandaag bij Isabel de lingam gehad mijn hemel wat een genot, zo hemels! Fantastisch, geil, plagerig en uiteindelijk een uiteenspattend orgasme, heerlijk!
03/04/2017, 17:51
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne8
Diversiteit Masseuses9.5
0
1
Eerste keer erotische massage en massagewereld
Ik zat er al een tijdje over te fantaseren hoe het zou zijn om zo'n erotische massage te krijgen. Na heel wat wikken en wegen toch maar besloten om het te proberen. Afgereisd naar locatie Den Haag en daar door Vanessa gemasseerd. Bij binnenkomst word je vriendelijk ontvangen door de vrouw bij de balie. Ze stelt je wat vragen en informeert je waar nodig.
Ik moet zeggen dat het een hele fijne ervaring was, wat zeker voor herhaling vatbaar is. Ze had echt aandacht voor je en keek af en toe diep in je ogen en was al met al een mooie ervaring. Tijd vliegt wel voorbij!
Wat ik wel jammer vond is dat er niet meer keuze was aan dames. Er waren er nog wat meer, maar die waren al bezig.
01/04/2017, 14:44
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses1
0
2
top
je wordt vriendelijke geholpen, aardige masseuses. goede massage wordt er gegeven.
27/03/2017, 13:35
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses9.5
0
0
parenmassage door jill in nijmegen
voor de eerste keer een massage gehad, zeker voor herhaling vatbaar!
bedankt jill voor de mooie/spannende ervaring
20/03/2017, 15:31
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
1
9
Nagloeien
Sam, de tantra met olie was fantastisch, dankjewel. Mijn lichaam gloeide nog twee dagen na. Puur genieten, super sensueel. Jij bent de Koningin van de Massage en een echte vakvrouw.
19/03/2017, 11:43
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses6.5
1
3
Heerlijk moment met Kira
Onlangs voor het eerst een overheerlijke massage,de maandspecial,gehad van de charmante Kira.Ben zeer te spreken over de sympathieke en respectvolle manier hoe zij dit doet.Waande mij compleet in een andere wereld. Dank je Kira voor deze geweldige ervaring. Kijk nu al uit naar de volgende x.
18/03/2017, 12:52
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
5
5
Super ervaring!
Zaterdag voor het eerst een fantastische massage gehad van een hele lieve Kira.
Ik ben zeer enthousiast over de fijne, sympathieke en respectvolle wijze waarop zij dat doet!
Het was enorm genieten in een mooie salon!
Super bedankt en graag tot een volgende keer, Kira!
Top!
16/03/2017, 21:30
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
6
6
fantastisch!
afgelopen woensdag voor de maandspecial naar Eindhoven geweest. Afspraak gemaakt met Leyla. En was dat even speciaal, beiden heerlijk genoten. Je bent geweldig, Dit is voor herhaling vatbaar
19/02/2017, 18:06
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
7
3
10-02-2017
Gister ben ik in de massage salon in maastricht geweest het was mooi schoon en fris.een massage gehad van een mooie dame Riley ik kom zeker terug voor haar💋
11/02/2017, 16:58
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses10
6
2
Super
We hadden een stel-massage gereserveerd in den bosch. Het was voor ons de allereerste keer dat we naar een massagesalon gingen. beetje met knikkende knieën want we wisten niet wat we konden verwachten maar we zijn zo vriendelijk ontvangen en zooo op ons gemak gesteld.
Eerst wat gedronken in de ontvangstruimte en daarna op de kamer zo huiselijke sfeer met April! Alle spanning en 'vrees voor het onbekende' vielwn weg. het was heerlijk om zo verwend te worden. en zeker ook veel gelachen (koude olie toch, April??)
Achteraf nog wat privetijd gekregen om samen te douchen.

Al met al een dikke 10
We komen zeker nog eens terug!!

Bedankt lieve April
04/02/2017, 23:25
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
6
4
Onverwacht fijn
Op weg naar Eindhoven een tussenstop gemaakt in Weert. Samantha wat een leuk, lief en mooie vrouw ben je. Het uurtje was geweldig. En inderdaad de kracht van jouw jonge uitstraling komt van binnenuit. Tot ziens absoluut in juni.
03/02/2017, 20:49
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne8
Diversiteit Masseuses10
3
5
Eindeloos genieten
Heden voor de derde keer bij Massage wereld in Weert geweest. Ik heb eindeloos genoten van de lingam massage die uitgevoerd werd door Shanice. Wat een TOP vrouw. Dit had ik al veel eerder moeten ontdekken. Het was zeker niet de laatste keer.
01/02/2017, 17:01
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
3
0
Dit zou in het basispakket van de zorgverzekering moeten zitten.
Sinds 1998 ben ik fan van erotische & ontspanningsmassage.
Het geeft een enorme ontspanning in het hectische leven.
Dit zou eigenlijk in het basispakket van de zorgverzekering moeten zitten, dan was er minder stress in de wereld en dus zouden mensen gezonder zijn.
En nu werkt Suki in Heerlen en zij is zo ongelooflijk goed.
Wat een bijzondere dame is zij: mooi, charmant, sexy en ook nog eens een geweldige masseuse !
Suki, I love you ! XXX
19/01/2017, 17:21
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne8
Diversiteit Masseuses7
4
5
Lingam met June in Soest!
Ik heb twee weken geleden voor de derde keer een afspraak voor een lingam massage met June gehad en kan niet anders zeggen dan: Top! Ik ben wederom enorm verwend.
June weet de massage fantastisch op te bouwen en zorgt ervoor dat je volledig in extase raakt en het gevoel krijgt dat je volledig tot een langdurig hoogtepunt komt. Ik heb vele massages gehad maar heb nog niet iemand gevonden die hier aan kan tippen. Tot de volgende keer.
17/01/2017, 13:39
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses9
3
5
Indy in antwerpen
Vanavond een uur lang met indy mogen genieten. Een hele spontane meid met een prachtig figuur. We hadden meteen een klik wat toch wel erg belangrijk is om te ontspannen. De massage was teder en opwindend tegelijk. Ze voelde zeer goed aan in welke staat ik was 🙂 daarna nog uitgebreid zitten kletsen. Zeker voor herhaling vatbaar.
11/01/2017, 23:31
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8
4
7
Bo Eindhoven
Vandaag massage gehad van Bo
Bo, Fijne massage gehad en een leuk gesprek gehad. Voelde me helemaal op mijn gemak.
Top
24/12/2016, 16:23
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses9
3
2
Super massagewereld heerlen
Vandaag voor het eerst naar massagewereld geweest. Gastvrouw was super vriendelijk. Mooie dames aanwezig. En een heerlijke massage gehad. Echt een aanrader...!!
04/12/2016, 22:37
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8
5
2
Sanne in eindhoven
afgelopen dinsdagavond een heerlijke massage van Sanne gehad.
Ze heeft me werkelijk laten ervaren wat erotiek in een massage op grote hoogte in kan houden ook al is ze nog niet zo lang bezig in dit werk. Complimenten hiervoor. Ik kom zeker snel weer terug om me door jou te laten verwennen
01/12/2016, 15:27
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses0
14
8
: Nia: gevoelvolle, ontspannen massage, met een diepe onderhuidse in- en uitwerking
Vandaag gekozen voor Nia, een Thaise schone, in MW 's-Hertogenbosch. Ik houd van de Thaise vrouw: de getinte huid, de bruine ogen en altijd een tikkeltje mysterieus, nieuwsgierig en vriendelijk.
Nia, dus: aantrekkelijk gevormd; nieuwsgierige, olijke, zwoele, bruine kijkers en heerlijke, zachte en gevoelvolle handen. Het maakt haar allemaal uitermate geschikt voor het vak van masseuse. Ze geniet van haar werk en wil ook dat jij geniet. 'We genieten te weinig,' is haar boodschap aan de wereld. Ze stelt je graag op je gemak en vraagt je voortdurend of de massage wat steviger of zachter moet. Haar zwoele, zachte manier van masseren is vooral erg geschikt voor gevoelige mannen.
Nia raakt je aan en masseert je lichaam - je buitenkant, dus - om je vooral van binnen te raken. Haar massage heeft dan ook een diepe onderhuidse in- en uitwerking.
Volgende keer een langere massage.
30/11/2016, 11:23
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
2
2
Josje is back in town
Het heeft even geduurd, maar gelukkig is Josje weer terug bij massagewereld. Voor mij de enige dame waar ik een erotische massage van wil hebben. En waarom vraag je je af. Josje is een prachtige slanke dame waar de klasse vanaf straalt. Met haar mooie gezicht en ontwapende glimlach had ze me vanaf het eerste moment voor zich gewonnen. Ook haar massages zijn van absolute topklasse met als echte aanrader, de Tantra (deluxe) massage. Josje start dan met een heerlijke gezamenlijke douche waarna ze doorgaat met het masseren van de achterzijde gevolgd door de voorzijde. Vooral haar body 2 body massage is overheerlijk. Ze masseert niet alleen geweldig, maar ook echt gepassioneerd waardoor je haar massage als heel intens ervaart met een spetterend hoogtepunt tot gevolg. Ter afsluiting neemt ze alle tijd om je nog heerlijk af te spoelen en bij het afscheid weet je 1 ding zeker, er komt (snel) een volgende keer.
24/11/2016, 16:22
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses0
2
2
De maand aanbieding november
Een lekkere goede massage gehad van 2 toppers.
In Weert van Pearl en Hanna. Dit is echt een aanrader.
22/11/2016, 14:02
Klantvriendelijkheid8.5
Hygiëne8.5
Diversiteit Masseuses8.5
4
6
Super geweldige ervaring
Een ervaring om nooit meer te vergeten
Bedankt Guusje en Bo
19/11/2016, 20:35
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
2
2
wereldse ervaring
Dat was n verjaardag om nooit te vergeten,super ervaring.
Thanxxx bo&guusje
19/11/2016, 20:32
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9.5
3
1
kira en top dame bij bij MassageWereld Nijmegen
Ben al een aantal keer naar Nijmegen geweest voor een Bondage massage
De laste keer bij Kira geweest een top dame
Een dame die mijn een Bondage massage heb gegeven die ik niet vergeet
Ik weet nu al dat ik terug ga als Kira er is en ik weet nu al dat het dan weer een Bondage massage word
Kira je ben een top dame tot snel
09/11/2016, 21:47
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
2
6
Jazz: YES!!!
Vandaag maar eens bij MW in Den Bosch geweest. Ik had al gekozen voor Jazz en voor een topless massage. In tegenstelling tot een voorgaande recensie vind ik Jazz wel een praatgraag, maar ze concentreert zich bovenal op haar werk. En daar is ze goed in. Ze heeft inderdaad vaardige, lenige, zijdezachte handen en ze ziet er prachtig uit. TOPless is ze TOP! Haar penismassage verraadt een onweerstaanbaar talent voor een lingam massage. Veelbelovend! Misschien de volgende keer!
01/11/2016, 13:22
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
2
4
Naomi
Naomi wat ben ik blij dat ik uw terug heb gevonden !! ge bent er na deze periode alleen nog maar beter op geworden, alvast bedankt voor het lekkere uurtje ,dan toch iets was uitgelopen ,volgende keer een vip massage zeker weten !!
31/10/2016, 14:48
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8
2
1
Super massage
Voor de eerste keer eens naar massage wereld in Heerlen geweest en meteen voor een lingam massage gekozen samen met Ingrid, die vrouw weet wat ze doet, het was super lekker, ondanks dat ik zenuwachtig was, kreeg ze me fijn ontspannen, dankjewel Ingrid.
26/10/2016, 21:32
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
2
2
Geluk bij ongeluk
Vorige week zaterdag voor het eerst kennis mogen maken met Alexis,doordat andere dame had afgebeld heb ik bij Alexis de 2 uurtjes mogen doorbrengen.Deze vlaamse dame is zeer vriendelijk en prettig in omgang en verstaat de kunst van het vak.Afgelopen weekend het dunnetjes over gedaan met Alexis.Het is n topper.
25/10/2016, 14:19
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
3
0
Spannende massage met linda
Goede avond ik heb zojuist een massage gehad van Linda! Wat een leuke Brabantse vrouw!
En ze weet wel hoe ze een man moet masseren! Ik heb heerlijk genoten van haar prachtige lichaam en was een top avondje Linda tot de volgende keer groetjes Sven!!
19/10/2016, 22:01
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses9
3
0
Jami is een topper
ik ben woensdag na een hele heftige morgen bij MW in Heerlen geweest, ik was er om een uur of half 4 , er waren op dat moment maar 2 masseuses vrij en uit die 2 heb ik voor Jami gekozen, in eerste instantie gekozen voor de special van 75 minuten, wow wat een topvrouw is die Jami, op de kamer klikte t meteen en de massage was ook top, het resulteerde in 2 keer een verlenging zodat ik rond half acht totaal voldaan naar huis ben gegaan. Ik wil Jami bedanken voor de gezellige uurtjes (zelfs toen de stroom uitgevallen was)en de fantastische massage, en voor de rest hou deze dame in ere. Mij zien jullie zeker weer.
02/09/2016, 19:33
Klantvriendelijkheid8.5
Hygiëne8.5
Diversiteit Masseuses5
2
1
Ervaring
Vanavond voor een pitstop massage in Eindhoven geweest. Mijn keuze viel op Ginger. Spontane en eerlijke vrouw die weet wat masseren is en ook nog een luisterend oor is. Ik heb heerlijk genoten van jou massage Ginger en voor herhaling vatbaar. Groetjes xxx
26/08/2016, 22:02
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses9
3
0
Sam tilt het niveau naar nieuwe hoogtes!
Tijd terug bij Sam in Soest geweest! Was echt een ander level! Super spannend en ontspannend. Bedankt Sam.
23/08/2016, 17:38
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
3
2
Duo massage
Zaterdag naar Nijmegen geweest en wist al dat ik met Ingrid en Jill een Duo massage wilde. En ik kan je wel zeggen dat ik daar van genoten heb. Ingrid en Jill zijn twee top dames en weten heel goed hoe ze daar mee om moeten gaan. ik heb een top uur gehad. en ik heb gezegd ik kom terug maar dan voor een VIP massage. Ingrid en Jill zijn twee top dames bedank
21/08/2016, 11:39
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
3
4
Zeer mooie ervaring
Ik ben bij massagewereld Antwerpen geweest en heb daar de body 2 body double pleasure massage uit laten voeren door Maggie. Ik ben echt blij, dat ik haar gekozen heb. Echte een hele mooie gezellige vrouw met een geweldig lichaam die haar vak goed verstaat! Een absolute aanrader. Het mooie aan deze massage vind ik, dat het niet zomaar een seks ervaring is, maar een hele fijne erotische en ontspannende ervaring met veel respect voor elkaars wensen. Mochten er mensen zijn, die deze ervaring ook willen meemaken, behandel deze dames met het respect dat ze verdienen! Maggie, bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!
17/08/2016, 17:28
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
3
0
massage
voor de eerste keer bij massagewereld in weert geweest super was het op een puntje na de dame die ik al een paar dagen geleden gereserveerd had [ pearl ] was er niet ziek kan gebeuren altijd maar had dan even gebeld dat deze dame niet aanwezig was trouwens hele goede vervanger gekozen nogmaals verder niets dan lof en kom hier zeker terug zeer binnenkort je komt er als herboren uit
14/08/2016, 14:07
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
3
0
Heerlijk moment met Soom
Eerste keer dat ik hier afsprak. Erg happy met de masseuse die ik koos: Soom. Ze is erg aardig, lief en deed oprecht moeite om een ontspannen sfeer neer te zetten. Haar massage skills zijn meer dan goed. Wat ik verder fijn vond waren het telefonische contact en de ontvangst.
Wat beter kan is de entree. Die is in een drukke straat met veel terrassen waardoor de anonimiteit in het gedrang komt.
Soom: bedankt en tot binnenkort
12/08/2016, 17:18
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses0
3
0
massagewereld antwerpen
Wij gingen onlangs voor een koppelmassage bij massagewereld Antwerpen. Het was pas onze tweede ervaring inzake een erotische massage als koppel. De eerste was ietwat tegen gevallen en was niet bij massagewereld voor alle duidelijkheid. We hadden bij de boeking, louter rekening gehouden met onze visuele voorkeur en kozen voor Iris. Ter plaatse zijn we hartelijk ontvangen door de receptioniste en door Iris, die ons stond op te wachten. De massage was zacht prikkelend en met respect voor een koppel. We kregen het gevoel dat we plots niet meer wisten welke handen van wie waar zaten. Iris blendde in het geheel. Toen onze tijd op was, bleken we beiden op eenzelfde niveau gebracht te zijn. Toen we alleen werden gelaten, stond er nog een glaasje cava klaar. Die hebben we moeten opdrinken aan de bar, want daar hadden we even geen tijd voor. Klasse-masseuse voor koppels die het erotische opzoeken. Tot later.
10/08/2016, 11:25
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses10
3
0
Dromenland
Afgelopen woensdag Had ik na een dag hard werken mezelf beloofd een uurtje te gaan relaxen bij massagewereld Eindhoven. Mijn keuze viel op Jessy, wat een droom vrouw. Ik voelde me direct op mij gemak bij haar, vreselijk leuke dame met een ontspannen praatje. Ik was direct in dromenland tijdens haar heerlijke met veel aandacht uitgevoerde massage. Mooie afwisseling tussen speels en uitdagend en teder en sensueel prikkelend. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar, en elkaar dan nog beter leren kennen.
06/08/2016, 08:34
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses8
3
0
Een kleine 2 weken terug voor het eerst n bezoek aan de wereld in Weert gebracht.Onderhanden genomen door Sylvana,als je het over n beest heb dan is dat er een in de positieve zin van het woord.2 uur lang genoten van n heerlijke nurumassage die vraagt om n herhaling die er ook gaat komen.Ik heb maar 1 opmerking doe wat aan die bank waar het opgegeven werd,want die is hard en niet echt prettig om daar 2 uur op door te brengen.Maar dit heb ik eerder gemeld bij de receptie dus is geen kritiek achteraf.
04/08/2016, 14:52
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
4
0
eerste kennismaking
Ondertussen is het weer anderhalve week geleden dan ik lekker naar 's-Hertogenbosch ben afgereisd. Er was niet veel keuze, slechts twee dames die beide bezet waren op het moment van binnenkomst. Toch maar besloten om een 10-tal minuten te wachten tot Jazz beschikbaar zou zijn. Ondertussen lekker in de watten gelegd door de gastvrouw die maar bleef vragen of ik nog een drankje wilde en nog een. Zo'n 25 minuten laten kwam een mooie verschijning mij ophalen om met vervolgens mee te nemen voor een body 2 body massage in de mooie ruimte in de kelder. Ze neemt lekker de tijd om je heerlijk in te zepen en te douchen. Wat ik zelf fijn vond is dat ze niet zoveel klets tijdens de massage. Denk dat ze er zelf ook in opgaat. Na te hebben genoten van haar heerlijke geglibber en geglij van haar lichaam op mijn lichaam hebben we lekker nog even gedoucht. Nu klets ze wel lekker en vrij. Echter voor herhaling vatbaar!

Heb wel een tijdje gewacht met het plaatsen van deze recensie. Want dacht haar eerst nog een beetje voor mijzelf te houden. Maar zo’n mooie meid moet je gewoon delen en niet voor jezelf houden.

Jazz, dank en tot snel!
03/08/2016, 23:51
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses8
3
2
Ongeëvenaard spannende en ontspannende massage met Pearl en Hannna
Afgelopen middag weer de trein naar Weert genomen. De salon staat dichtbij het station. Ideaal. Ik wist precies WAT ik wilde: de maandspecial, met twee masseuses in 75 minuten tijd. Ik wist ook precies WIE ik wilde: Pearl en Hanna.
Pearl kende ik al van een eerdere heerlijke massage en over haar heb ik al eerder de 'love'-trompet uitgestoken. Zie mijn vorige recensie. Hanna is haar vriendin en als ze net zo spontaan en talentvol is als Pearl, dan kon het wel eens een onvergetelijke middag worden.
Ik begon met Pearl onder de douche. Een levendige praatgraag met een vrolijke oogopslag en een killerbody. Ze zeepte eerst mijn rug in, maar ik mocht me al snel omdraaien. Uiteraard gingen haar zachte knuffelhandjes al gauw naar mijn jongeheer die meteen in beweging kwam en al snel strak, stevig, trots en... verwachtingsvol overeind sprong en stond. VerRUKkelijk! Pearl drukte haar hele designbody even tegen me aan en knuffelde mijn warme, warme lichaam een paar momenten, waarbij ik mijn uitgeschoven, zaadstengel een paar keer pijnloos in haar onderlichaam liet prikken. Veelbelovend!
Op het massagebed liet Pearl haar handen en hele lichaam soepel over mijn lichaam glijden. Soms fluisterde ze sensuele, opwindende tekstjes in mijn oren. En ondertussen zorgde ze er voor dat mijn zaadstengel als een paal overeind bleef staan.
Na een half uur betrad Hanna de massageruimte. Ik had haar nog niet gezien, maar als ze de vriendin van Pearl is, dan moet ze ook een spontane, levenslustige vrouw zijn, want anders zouden de twee nooit kunnen matchen. Dat bleek: ze had al net zo´n spontane uitstraling als Pearl. En ook al zo'n onweerstaanbaar welvend bovenlichaam. Pearl en Hanna zijn inderdaad dol op elkaar. Regelmatig zoenden ze elkaar sensueel en teder op de uitnodigend geopende lippen, waarbij constant een tongpuntje werd uitgenodigd om op bezoek te komen... Ik lag op mijn rug en vond het heerlijk om er naar te kijken en om van te genieten. Het is echte, oprechte typisch vrouwelijke liefde: warm, teder, sensueel, speels, zacht, gemeend... Nee, ik werd echt niet vergeten., want de vrouwen masseerden gewoon door met hun zachte handen en lichamen. Soms hingen ze met hun opwindende borsten en opgewonden tepels vlak boven mijn gezicht. Hmmm... of hingen ze met hun gezichten met hun vrolijke, verleidelijke, ondeugende en uitdagende ogende boven de mijne en gaven ze me luchtkusjes.
Het laatste half uur masseerde Hanna me solo, en dat ging haar net zo goed af als Pearl. Dezelfde soepel glijdende knuffelhandjes en hetzelfde glanzende, geoliede lichaam. Ten slotte liet ze heerlijk, 'stralend' en verRUKkelijk klaarkomen.
Al met al voelde deze duo-massage uitermate weldadig, bijna therapeutisch aan.
Eenmaal thuis genoot en gloeide ik nog lang na van deze ongeëvenaarde spannende ontspannende massage. Ik zou het management van Massagewereld aanraden deze maandspecial definitief in het totale aanbod van de massages op te nemen.
En oh ja, ik zag ook Venus nog even bij het koffiezetapparaat. Over haar heb ik een paar veelbelovende verhalen gelezen. Over een kleine maand misschien?
28/07/2016, 20:16
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
3
2
Pamela "who else"!
Gisteren wederom heerlijk genoten van en met Pamela. Wat een mooie, lieve verschijning .
Vakvrouw met oog voor detail. Haar lichaamstaal straalt evenveel plezier en genot uit als dat van mij.
Teasen is het liefst wat ze doet. Haar tantra is geweldig.
Pamela tot de volgende keer xxx.
13/07/2016, 08:41
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses8.5
2
0
Geweldig genoten! Super!
Voor het eerst bij Josje op bezoek geweest. Geen idee wat te verwachten, de dames in Soest zijn altijd goed dus ik maakte me geen zorgen! Josje was perfekt! Voor mij een dikke 10!!!! Volgende keer in Den Haag, lekker dichtbij voor mij!
07/07/2016, 23:23
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses9.5
3
2
Geweldig
Ben recent in Soest twee keer gemasseerd door Deby, een leuke vrouw met een prachtig lichaam. Het was geweldig. De ontspanning, de opwinding en de bevrediging. Haar handen ontspannen je, maar diezelfde handen maken je duizelig van verlangen naar meer. Haar lichaam glijdt over je heen en haar prachtige, stevige borsten zorgen voor groeiend genot.
04/07/2016, 15:37
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses0
3
1
Venus, echt geil met stijl!
Mijn 1e bezoek in Weert is zéér goed bevallen. Mijn keuze viel op Venus, een zeer spontane dame, en op de kamer bleek ze ook nog een sexy stout praatje te hebben. Na een heerlijke opgeilende wasbeurt kreeg ik van haar een super glad glijdende Nuru massage. Ik heb aan de bar gekozen voor de "double pleasure" maandaanbieding en op de kamer met Venus afgesproken dat ik graag de anale stimulatie wilde proberen. Ik had daar tot nu, helemaal geen ervaring mee en vond dat super spannend om te proberen...
Venus was tijdens de massage heel uitdagend en teder tegelijkertijd. Ze heeft me zeer verrast met de manier hoe zij voorzichtig en extra opgeilend mijn prostaat heeft bewerkt terwijl ze me naar mijn hoogtepunt werkte, en wat voor een hoogtepunt... Vuurwerk! Wat een bijzonder apart gevoel was dat zeg, hier komt zeker een vervolg op, het was top!

Klein detail, groot verschil. Ik ben meerdere malen in Eindhoven geweest, goeie massage's gehad van goede masseuse's, maar Weert heeft voor mij vanaf vandaag een streepje voor mede door de heerlijke ontvangst van Venus (de rondleiding die zij gaf was zeer verrassend, alle kamers gezien en kan daardoor bij mijn volgende bezoek zelf een ruimte kiezen vertelde ze erbij.) De locatie biedt veel discretie, je hoeft in Weert niet met je handdoekje over de gang te rennen van de douche naar de kamer en weer terug.

Een super ervaring, aan iedereen aan te raden!
14/06/2016, 10:03
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
4
1
Pearl: een heerlijke meid voor een heerlijke tijd
Op doorreis in Weert uit de trein gestapt. De massagesalon staat vlakbij het station. Ideaal! Naar aanleiding van de enthousiaste beoordeling van Fantasy was ik erg benieuwd naar Pearl.
En ik moet zeggen: Fantasy overdrijft niet. Wat een heerlijke, mooie, lieve, spraakzame en lachgrage masseuse! Pearl heeft duidelijk van haar hobby haar beroep gemaakt! Ze kijkt je constant aan met haar speelse, verleidelijke, ondeugende pretogen en haar massage kent een hoge amusementswaarde! Ze knuffelt je regelmatig met haar hele lichaam en streelt, masseert en kietelt voortdurend je ballen en spuitgrage pik. Af en toe hijgt ze in je nek en fluistert ze opwindende teksten in je oren. En ze mag graag zwoel, uitdagend en ondeugend lachen! Kortom: Pearl is een heerlijke meid voor een heerlijke tijd! Het uur kon mij niet lang genoeg duren!
De VIP-room was trouwens erg mooi!
Ik kan me voorstellen dat mannen een abonnement op haar massages zouden willen, ha ha! Misschien iets om over na te denken bij Massagewereld.
08/06/2016, 10:56
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
3
1
Meer dan verwacht
Gisteren een bezoekje gebracht aan MW Weert, had een afspraak met Pearl voor een Tantra.
Er was ergens iets misgegaan met de afspraak waardoor ik moest wachten, maar het wachten was het meer dan waard.
Wat is Pearl een leuke masseuse, een klein heksje maar wel super lief 😉
De hele beleving was Amazing, en ik zal ook zeker weer spoedig een afspraak met haar gaan maken.
Als je in Weert bent, maak dan een afspraak met Pearl, alhoewel.....
niet allemaal want dan kan ik niet meer 😉
Pearl, hoop dat je dit leest, you are AMAZING.
XxX
03/06/2016, 01:13
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
2
0
Verleidingskunstenares!
Vandaag viel mijn keus op Lilly, een heerlijke verschijning: niet lang, vriendelijke uitstraling... spannend welvend bovenlichaam, met priemende, veelbelovend overeind gesprongen tepels... strak en stevig lichaam, maar met alle aantrekkelijke rondingen.
Eerst gingen we samen onder de douche. Lilly zeepte me in - met haar zachte knuffelhanden! - van top tot teen - en andersom! - en aan beide kanten, waarbij ze al mijn erogene zones niet vergat. Ook mijn uitschuifbare zaadstengel maakte ze al snel klaarwakker. Een veelbelovend begin!
Eenmaal op bed ontpopte Lilly zich tot een echte sensuele body2body masseuse, die haar massage rustig en uitgebalanceerd opbouwt. Ze masseerde me met haar hele, lenige killerbody en dat voelde uitermate behaaglijk. Natuurlijk liet ze ook regelmatig haar zachte, gevoelige handen over mijn lichaam glijden en dat mag ze van mij de volgende keer meer doen. Haar eindspel was al net zo: rustig, sensueel, uitdagend en niet van trek-trek, pluk-pluk, ruk-ruk, vlug-vlug, klaar. Daartussendoor wierp ze me ook enkele verleidelijke en ondeugende blikken toe en ik kreeg ook al rap het idee (overtuiging) dat ze erg genoot/geniet van haar werk (misschien wel hobby). Misschien is ze wel meer dan een masseuse: een verleidingskunstenares!
Ik vond Lilly's body2body kennismakingsmassage een verRUKkelijke ervaring en de volgende keer - over enkele weken - zal ik zeker kiezen voor een body2body de luxe massage! Ik kan niet wachten! Voorlopig mijn favo(g)riet bij Massagewereld!
29/05/2016, 09:41
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
3
0
Fantastische Body toBody massage
Vanochtend om 10 uur stond ik al in Soest voor de deur. Die zijn goed bezig met de verbouwingen! De aanwezige dames (6) hebben zich keurig voorgesteld. Allemaal even prachtig, maar ik viel voor de ogen van Rebecca. Ze is natuurlijk meer dan prachtig, maar haar expressie tilde alles naar een hoger niveau. E.e.a. heeft geleid tot een meer dan fantastische massage. Verslavend! Dank je wel Rebecca en tot de volgende keer.
27/05/2016, 12:01
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses9.5
3
0
design body2body massage!
Vandaag in Den Bosch een body2body massage van Angy gehad. Angy is een wonderschone, donker getinte schone, met een sierlijk golvende designbody c.q. killerbody. Met haar vaardige handjes masseerde ze eerst uitvoerig mijn rug, benen en billen met een aangenaam aanvoelende olie. En regelmatig voelde ik haar opwindende boezem, met de al snel vrolijk opgesprongen tepels in mijn huid prikken en priemen. Soms maakte ze gebruik van een soort acupressuur light, wat prettig aanvoelde. Haar penismassage was rustig, langzaam en gevoelig.
De kamer zag er schoon en netjes uit en het uur was zo voorbij.
23/05/2016, 09:27
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses7
3
0
Geweldig
Gisteren 17 mei, op goed geluk naar Soest geweest, een onwijs fijne massage gehad van Angelique, wat een topgriet.
Zo hoort een body to body te zijn, lekker plagen.
Heel afwisselend dan weer met haar handen dan weer met haar mooie body, en leuke uitstraling.
Herhalings gevaar heel groot, "gelukkig" is de afstand te groot, anders zat ik er elke week.
Als je dit leest Angelique het was TOP.
18/05/2016, 17:35
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses9.5
4
0
Top in Nijmegen
Afgelopen week weer na lange tijd in Nijmegen geweest.Netjes en vertrouwd ontvangen door Priscilla een prettig weerzien.En n massage genoten van Jill.N heerlijk eerlijk oprechte dame zonder poespas.Blij dat ze terug is.Het was gewoon weer top.
Alleen doe aub iets aan de klimaatbeheersing in de kamers.En iets aan de gladde douchevloeren.
22/04/2016, 09:32
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
2
1
Super Venus
Al jaren vaste klant bij Massage Wereld in Weert. Mooie dames en goede massages, maar mijn voorkeur gaat uit naar de charmante en spontane Venus. Na 6 jaar nog steeds spannend en verrassend met haar super geile massage's.
21/04/2016, 13:01
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses6.5
2
0
heerlijk
heerlijke massages (heb body met olie en aqua massage al gehad)
19/04/2016, 14:54
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses9
2
0
Geweldige eerste ervaring
Zojuist in vestiging in Eindhoven geweest en hier perfect ontvangen en uitstekende massage gehad. Eerst Chayenne als Vip massage. Uitstekend. Mooie dame gezellig, open en eerlijk die prima massage geeft. Nogmaals bedankt. Daarna de mooie Belgische Alexis. Uitmuntend goede massage ontvangen. Uit de kunst. Ik ben nu weer helemaal ontspannen. Bedankt ook voor Alexis. Super dames. Ik kom zeker wel vaker terug.

Tot gauw. Kusjes Sjors.
27/03/2016, 20:44
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
1
1
helemaal TOP
Roxy was geweldig!!
05/03/2016, 21:04
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses6.5
2
0
Sam is echt top
Gisteren bij Sam geweest. Wat een mooie top meid. Ook nog een leuk gesprek kunnen voeren en geweldig enthousiaste gehad. Tot snel Sam
27/02/2016, 17:37
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8.5
1
0
Top vrouw
waar werkt Ariele nu ergens een top vrouw en lekker masseuse een aanrader!!!!
15/02/2016, 01:14
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses7
1
0
Antwerpen
Ik passeer geregeld in Antwerpen voor een lekkere massage. Bij het binnenkomen is er steeds een supervriendelijke verwelkoming.
Het is elke keer een plezier waar je nog even van kan na genieten.
14/02/2016, 12:06
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8
1
0
Soest
Afgelopen week Soest bezocht waar ik zeer vriendelijk werd ontvangen. Daarna een heerlijke massage van Sam. Lief en gezellig. Gewoon een kanjer !! Kom zeker nog eens langs
10/02/2016, 13:20
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne9.5
Diversiteit Masseuses8.5
1
1
Sam in Soest
Sam is geweldig! Lief, gezellig en een top masseuse
06/02/2016, 13:16
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses8.5
1
1
Janine nog mooier dan op de foto!
Vandaag voor het eerst in Soest geweest, geweldige massage gehad van Janine. Ga zeker snel weer een keer terug! De ontvangst was ook zeer professioneel, goede uitleg en zeer hartelijk! Xxxx Michel
06/02/2016, 00:35
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
1
1
ROOS IN NIJMEGEN = TOP
Roos is een heerlijk dame.
Fantastisch masseren.
Douchen is echt een feest!!!
21/01/2016, 19:43
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8
1
1
Intens genoten!
Heb intens genoten van n tantra massage met lieve masseuse Gigi !
18/01/2016, 20:03
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses8.5
1
0
weert
een goede massage,ruime keus van mooie dames.
07/01/2016, 16:54
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne8.5
Diversiteit Masseuses9.5
1
0
Vestiging moenchengladbach
Hallo, Ben sinds ca 7 jaar vaste klant msw). In begin geregeld Eindhoven en Heerlen Maar sinds ca 5jaar stamgast in moenchengladbach waar ik sowieso 1keer per week te vinden ben ( tijdens vakantie meermaals).

Voor mij persoonlijk is moenchengladbach PERFEKT.

Zeer vriendelijk ontvang door de dames aan de receptie, de sfeer is gemoedelijk en gezellig. Ook met de dames onderling merk je gewoon dat het hele plaatje klopt (1familie) wat je als klant ook ten goede Komt natuurlijk.

Zeer mooie kamers (zeker nu ze opgeknapt zijn). Door de week ruimschoots keuze aan dames . Oogt allemaal heel netjes en verzorgt (schoon).

Normaals voor mij is moenchengladbach top vestiging. Hele plaatje klopt er Gewoon. ( dikke pluim aan Susanne en haar team).
04/01/2016, 21:29
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9.5
1
0
moenchengladbach
ben regelmatig filiaal moenchengladbach. in 1 woord te zeggen PERFECT.

klantvriendelijk, zeer goede receptionisten (alle 4). goede omgang met hun klanten, zeer goede sfeer met de klanten en de dames onderling. hele mooie kamers (met douches erop). voldoende keus aan dames (weekend helaas vaak wat minder). kwam wel eens bij andere filialen nederland maar voor mij persoonlijk is en blijft vestiging moenchengladbach nummer 1waar ik dan ook vaak te vinden ben.
01/01/2016, 15:50
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
1
0
het was super vandaag me ben haar naam kwijt maar het donkere dame in Weert het ECHT genieten met haar voor herhaling vatbaar
het was super
27/12/2015, 20:51
Klantvriendelijkheid9
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses9
1
0
Roos Nijmegen
Ik ga regelmatig naar Nijmegen speciaal voor Roos. Ze is een prachtige vrouw en geeft een heerlijke massage.
25/12/2015, 15:42
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses8
2
2
Verwennen met klasse
Mooie locaties, knappe dames, heerlijk ontspannen !
23/12/2015, 10:22
Klantvriendelijkheid8.5
Hygiëne8.5
Diversiteit Masseuses8.5
1
0
fantastische massage
Op 05-12-2015 een fantastische massage gehad in Maastricht van Anouk in de donkere kamer. Jammer genoeg ging halverwege de massage de airco/afzuiginstallatie automatisch aan waardoor er een vervelende koude luchtstroom ontstond. Ook was de muziek op een gegeven moment niet meer hoorbaar. Gelukkig maakte de geweldige massage heel veel goed.
06/12/2015, 00:36
Klantvriendelijkheid10
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses9
1
0
heerlijk fantastische massage's
Ik ga altijd graag naar de salon in soest. Fantastische mooie masseuses die een heerlijke massage geven.
Ga er altijd weer voldaan vandaan
03/12/2015, 06:39
Klantvriendelijkheid8.5
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses8
1
0
PEARL'S boefje
ik ben er nog maar een keer of 5 geweest maar voel me al meteen aanvaard en op mijn gemak eerst door de toffe receptionistes Joyce en Tamara waar je voor en na de massage los mee kan babbelen de massages en maseuzes zijn super en doen alles om het wel onvergetlijk te maken douchen voor en na super hygienisch en alle medewerkers zijn super behulpzaam en leggen alles heel goed uit
29/11/2015, 03:19
Klantvriendelijkheid8.5
Hygiëne8.5
Diversiteit Masseuses9
1
0
top massage
tot vorig jaar kwam ik geregeld in massage wereld maastricht,
vaak bij een vaste dame, deze kon heel goed masseren, je merkte bij haar ook het verschil tussen een B2B en Tantra. hoop hier snel nog eens terug te kunnen komen
19/11/2015, 23:05
Klantvriendelijkheid9.5
Hygiëne10
Diversiteit Masseuses10
1
0
altijd tevreden naar huis
Ik kom al een aantal jaar bij Massagewereld. Meestal in Soest (1xEindhoven) en ik kan niet anders zeggen dan dat ik altijd met een fijn gevoel de deur uit ga. Of dat nu komt door de heerlijke massage door de prachtige dames of door de alleraardigste dames achter de receptie, daar ben ik nog niet uit 😉 maar ik blijf zeker klant.
17/11/2015, 19:40
Klantvriendelijkheid8.5
Hygiëne8.5
Diversiteit Masseuses9
1
0
Steffi
zij masseert afwisselend en goed
17/11/2015, 18:54
Klantvriendelijkheid8
Hygiëne9
Diversiteit Masseuses8.5
1
1
Show more
Laat een beoordeling achter