...

Ervaar een erotische Lingam massage

Ervaar een zinderende lingam massage

Tijdens een massage krijgt het lichaam alle aandacht die het verdient. Zachte aanrakingen en fijne stimulatie zorgen ervoor dat je intens ontspant. Maar waarom zouden de erogene zones worden overgeslagen tijdens deze massage? Ook daar heb je behoefte aan aanraking en prikkeling, waardoor je seksuele energie de vrijheid krijgt. Daarom biedt MassageWereld speciaal voor mannen de erotisch Lingam massage aan. Deze speciale massagetechniek voor de penis draait niet alleen om rust, maar ook om intens genot. Geef je helemaal over aan de handen van de masseuse en ontdek hoe je langzaam tot een spectaculair hoogtepunt komt.

Wat houdt een Lingam pennismassage in?

Een erotische Lingam massage is een erotische ervaring die speciaal voor mannen is ontwikkeld. De masseuse begint altijd door zacht je lichaam aan te raken en te masseren. Hierbij bouwt ze de spanning langzaam op, waardoor je de erotische sfeer steeds beter voelt. Langzaam maar zeker neemt zij ook je erogene zones onder handen. De weg naar een orgasme is belangrijker dan het uiteindelijke hoogtepunt, het is een spel van wisselende energie dat leidt tot een knallend hoogtepunt.

De erotische masseuse besteedt extra veel aandacht aan de penis, het perineum en eventueel de anus. Al deze plekken zijn bijzonder gevoelig en zorgen ervoor dat al je seksuele energie vrijkomt. Aan het eind van de massage leidt deze sensuele prikkeling misschien zelfs tot een zinderende climax.

Intiem, vertrouwd en erotisch

Een goede massage met Lingam staat in het teken van jouw genot. Gelukkig zijn al onze masseuses ervaren genoeg om precies te weten hoe het mannelijk lichaam geprikkeld kan worden. Zij glijden met hun zachte handen liefdevol over je lichaam en weten altijd de juiste plekjes te bespelen. Zo geniet je niet alleen van seksuele spanning, maar ook van een prachtig intiem gevoel. Het is deze intimiteit die een penismassage zo bijzonder maakt. Je komt volledig tot rust, niet alleen lichamelijk maar ook op emotioneel vlak.

Geniet van persoonlijke aandacht

Kom je naar een van de massagesalons van MassageWereld? Dan weet je zeker dat je in goede handen bent. Tijdens een Lingam massage heeft de masseuse echt aandacht voor jou. Zij ontdekt hoe je lichaam reageert en speelt daar perfect op in. Vind je bepaalde aanrakingen minder prettig? Geef het gewoon aan, want deze ervaring draait om jouw genot. Het is deze persoonlijke aanpak van de erotische masseuse die ervoor zorgt dat je echt de ruimte krijgt om je over te geven aan het heerlijke gevoel.
Boek een pennismassage bij MassageWereld

Ben je toe aan een intens erotische ervaring, waarbij intimiteit, sensualiteit en genot moeiteloos samenkomen? Dan is een Lingam massage precies wat je nodig hebt. Iedere erotische masseuse van MassageWereld heeft deze techniek goed onder de knie, waardoor zij elke man op een liefdevolle en prikkelende manier kunnen masseren. Bij de Lingam massage maakt een totale overgave en energiestroom zich van u meester, hierna ervaart u volledige vrijheid en ontspanning.

Ervaar het zelf door deze massage te boeken bij MassageWereld. Je kunt terecht in een van onze vele salons, bijvoorbeeld in Nijmegen, Eindhoven, Heerlen en Weert. Ook in Antwerpen en Mönchengladbach (nabij Roermond).

Prijs voor Erotische Lingam massage

45 Minuten€ 120
60 Minuten€ 160
75 Minuten€ 200
90 Minuten€ 240
30 Minuten€ 115
45 Minuten€ 130
60 Minuten€ 160
75 Minuten€ 200
90 Minuten€ 240
60 Minuten€ 160

Deze massage is beschikbaar in de volgende vestigingen:

MassageWereld Eindhoven

Leenderweg 184
5644 AA Eindhoven
Nederland

Pand Massagewereld Heerlen

MassageWereld Heerlen

Sittarderweg 187
6412 CE Heerlen
Nederland

MassageWereld Weert

Parallelweg 100
6001 HM Weert
Nederland

Masseuse Massagewereld

MassageWereld Nijmegen

Biezenstraat 4a
6541 AC Nijmegen
Nederland

Masseuse Massagewereld

MassageWereld Soest

Lange brinkweg 68
3764 AE Soest
Nederland

MassageWereld Antwerpen

Catherina Pepijnstraat 9
2000 Antwerpen
België

MassageWereld Mönchengladbach

Fliethstraße 68
41061 Mönchengladbach
Duitsland