...

50 shades of MW

Heb jij spannende fantasieën, die je graag werkelijkheid wil laten worden?

Probeer dan eens onze Fifty shades of MassageWereld-massage.

In al onze salons zijn prachtige dominatrix aanwezig, die de kunst van het teasen tot het randje, spannende rollenspellen, bondage en het oprekken van jouw grenzen tot hun specialiteit hebben verheven.

Voordat jullie de erotische bodywash beleven krijg jij alle ruimte om jouw dromen, wensen en fantasieën te delen. Onze meesteres neemt deze natuurlijk mee in haar spel met jou en zal er alles aan doen om jou tot het uiterste te drijven, zodat jouw ‘Fifty shades-ervaring er één wordt om nooit te vergeten.

Durf jij jouw stoute dromen waar te maken met het ondergaan van deze zinderende belevenis?
Bel dan gauw naar de salon van jouw keuze voor een afspraak.

Voor wie is deze Fifty Shades of MassageWereld?

Je wilt aan het sombere dagelijkse leven ontsnappen en iets heel bijzonders beleven in een buitengewone en ongestoorde atmosfeer en nog steeds ongeremd zijn en het gevoel van thuis voelen?

Je wilt je gevoel van liefde en lust een speciale “kick” geven en gevoelens ontdekken die je nog nooit eerder gemerkt heeft?
je wilt je professioneel en geheel vrijblijvend in je erotisch avontuur laten begeleiden en desondanks een enorme vertrouwdheid en intensiteit voelen?
Maak dan een afspraak en bezoek een van de prachtige salons van MassageWereld!
Laat je in deze geweldige erotische massage begeleiden en verwennen door een van onze Fifty Shades of MassageWereld masseuses.

Masseur Massagewereld

Voor de heren

Sta jij open voor een spannende nieuwe ervaring? We hebben nu de ’50 shades van Massagewereld’-massage in ons aanbod opgenomen! Heb jij het altijd zelf voor het zeggen, maar wil je ook weleens dat iemand jóu vertelt wat te doen? Dan is dit jouw massage.
Nadat we vooraf jouw stoutste fantasieën hebben besproken, begint onze meesteres met een ondeugende bodywash en krijg je alvast een voorproefje van wat jou te wachten staat. Daarna gaat het spel beginnen. Alles wordt uit de kast gehaald om jouw ervaring complete te maken. Veertjes, warme olie, blinddoeken, kaarsvet, zweepjes en meer zullen jou laten balanceren op de toppen van jouw grenzen.
En… Als je braaf bent, zal onze ondeugende meesteres je naar een hoogtepunt leiden om nooit te vergeten!
Masseuse Massagewereld

Voor koppels

Is jullie seksleven toe aan een oppepper? Of zijn jullie gewoon toe aan een stukje extra spanning? Ook dan is onze ’50 shades of Massagewereld’-massage ideaal voor jullie.
Koppelmassages worden kunnen op meerdere manieren ingevuld worden; Met één meesteres… Of met twee? Vooraf kunnen jullie natuurlijk precies laten weten wat jullie wensen en verwachtingen zijn van de massage. Onze meesteres(sen) past haar spel hier naadloos op aan en laat jullie, binnen de door jullie aangegeven kaders, genieten als nooit tevoren. Maak kennis met bondage, toys en rollenspellen en neem de opgedane kennis mee naar huis.
Wedden dat het vanaf dit moment een heel stuk spannender wordt bij jullie in de slaapkamer?
Masseuse Massagewereld

Voor de dames

Fantaseer jij ook weleens over soft SM… Met een vrouw? Probeer dan eens onze zinderende ’50 shades van Massagewereld’-massage! (In Massagewereld Heerlijk staat er ook een masseur tot jouw beschikking)
In een sexy omgeving word jij ontvangen door een van onze meesteressen, waarmee jij jouw wensen kunt bespreken. Vervolgens zal onze collega jouw hele lichaam laten tintelen tijdens een erotische bodywash. Eenmaal liggend ben je overgeleverd aan haar. Ze zal je teasen tot je niet meer kunt met alle stoere speeltjes, die je maar kan bedenken.
Laat je verrassen, laat je verleiden, leiden, tot een overweldigend hoogtepunt.
Durf jij het aan?