MassageWereld Antwerpen

LONDENSTRAAT 7-9
2000 ANTWERPEN

+32 (0)32 31 80 76

PARKEREN RONDOM DE LONDENSTRAAT

NIEUWE PARKING aan de voorzijde van de Londenstraat aan het Kattendijkdok-Oostkaai. Deze ligt gezien vanaf MassageWereld aan de rechterzijde van de Londenbrug, aan het water.

Ook is in de Cadixwijk achter MassageWereld Londenstraat is voldoende parkeergelegenheid.

U kunt parkeren in de Napelsstraat, August Michiels straat of de Cadixstraat, allen op slechts 3 minuten loopafstand van Londenstraat 9.

Locatie MassageWereld Antwerpen


Bij MassageWereld Antwerpen werken de volgende masseuses

Op dit moment zijn de onderstaande masseuses aanwezig in Antwerpen:

MassageWereld Antwerpen

De beste erotische massage van België vindt u bij MassageWereld Antwerpen. Onze beeldschone erotische masseuses vervullen uw fantasie vol passie. Laat u ook verwennen op een hoog niveau en geniet van een Body to Body massage of een erotische Thaise massage, of gaat u toch liever voor de sensuele Nuru massage of een spannende ontdekkingstocht met de zinnenprikkelende Body Intensief Massage? In onze massagesalon te Antwerpen staan prachtige, ervaren erotische masseuses klaar om u op een intieme manier te verwennen met een erotische massage zoals u dat nog nooit ervaren heeft!

NIEUWS MassageWereld Antwerpen

Welke erotische massage kiest u in Antwerpen?
In onze massagesalon in Antwerpen kunt u kiezen uit verschillende erotische massages. Houdt u van stevig en spannend, of kiest u liever voor zacht en intiem? Wilt u alvast meer weten over de erotische massages bij onze massagesalon, lees dan de info hieronder:

Een van de andere erotische massages in Antwerpen: Lingam massage, Yoni massage, Aqua massage, Oliemassage, Prostaatmassage, Bondage massage, VIP massage, Dark room massage, Parenmassage en erotische Sport massage.

Erotisch masseuse in Antwerpen
De erotische masseuses van de massagesalon in Antwerpen zijn stuk voor stuk prachtige sensuele dames, die u vol overgave laten genieten van een erotische massage. Elke erotische masseuse in onze massagesalon in Antwerpen heeft haar eigen specialiteiten en een unieke special touch, zodat de erotische massage voor u een absoluut hoogtepunt zal zijn…

Massagesalon in Antwerpen en diverse andere locaties
Er is altijd een erotische massagesalon voor erotische massages in de buurt…Bezoek onze massagesalon in Antwerpen, of bezoek een van onze andere massagesalons in Mönchengladbach (bij Roermond), EindhovenDen Haag, Weert, Heerlen, Maastricht, Den Bosch, Nijmegen of Soest (bij Utrecht) .