...

Erotische massages voor iedereen

De tijd dat er een taboe rustte op erotische massages zijn we gelukkig allang voorbij. Mannen, maar ook steeds meer vrouwen en stellen, weten de weg naar een erotische massagesalon te vinden voor een heerlijke, ontspannende maar bovenal sensuele massage. Met een grote diversiteit aan massagesoorten valt er bovendien ook echt wat te kiezen, van een “onschuldige” topless massage tot een spannende body to body massage met happy ending. Niet onbelangrijk, welke masseuse kies je?

Body-deLuxeOnze passie voor erotische massages delen we graag met je

Erotische massages zijn ontspannende massages met een seksueel en spannend tintje. Veel mensen zijn nieuwsgierig naar deze massages, maar durven niet de eerste stap te zetten om een afspraak in te plannen. Men twijfelt of een erotische massage wel echt iets voor hem of haar is. Is het allemaal wel schoon, wat als een bekende mij ziet of hoe gaat een dergelijke massage eigenlijk in zijn werk?
Genoeg vragen waar we in de komende blogs graag meer over vertellen. Want één ding is zeker: onbekend maakt onbemind en dus delen we graag onze passie voor erotisch masseren met je.

Maar wie zijn wij eigenlijk? Wij zijn MassageWereld en wij vervullen een wereld van spanning en sensualiteit.

High-class erotische massagesalons van MassageWereld
MassageWereld is een begrip in de wereld van erotische massages. Met elf high class erotische massagesalons in Nederland, België & Duitsland zijn we een van de grotere spelers in de markt van erotische bedrijven. In de nabije toekomst worden er nog meer vestigingen geopend. Erotische massages zijn letterlijk en figuurlijk HOT!

Bij MassageWereld werken meer dan tweehonderd erotische masseuses. Op onze website, massagewereld.com, stellen onze meiden en dames zich graag aan je voor met een persoonlijk bericht en spannende foto’s. Natuurlijk zie je hier ook wie, waar en wanneer werkt.

duo-massageErotische massages voor iedereen
Iedereen die lekker wil ontspannen en het leuk vindt om wat meer spanning en seksualiteit op te zoeken in het leven, is bij MassageWereld aan het juiste adres. Onze erotische massages zijn letterlijk voor iedereen geschikt: van zakenmannen tot vriendengroepen bij vrijgezellenfeesten, van mannen op leeftijd, dames alleen tot stelletjes samen, kortom letterlijk iedereen die zin heeft in een (ont)spannend moment is welkom in onze massagesalons. Nou ja bijna iedereen, zolang je maar minimaal 18 jaar of ouder bent!

Hoe zit dat nu met die happy ending?
In principe eindigt elke massage met een heerlijk orgasme, de zogenaamde happy ending. Hoewel dit geen verplichting is kiest doorgaans 99% van onze bezoekers voor dit handmatig hoogtepunt. Het is dus geen vereiste, maar het kan behoorlijk lastig zijn om je in te houden terwijl een mooie erotische masseuse je heerlijk met haar hele lichaam masseert. Denk jij het droog te kunnen houden?

Bij een erotische massage geef je je helemaal over aan de handen, billen, buik en borsten van je masseuse. Met haar strelingen, massagehandelingen en sensuele aanrakingen ervaar je een intens genot, gegeven door een dame die de kneepjes van het vak verstaat en de passie deelt om jou heerlijk te laten genieten. Het mooiste is misschien nog wel dat je zelf helemaal niet hoeft te presteren, je gaat liggen en laat de rest over je heen komen.

Discreet, schoon en hygiënisch
W zetten sterk in op een schone en hygiënische werkplek voor onze masseuses. Zowel voor jezelf, als voor onze meiden wel zo prettig! Na iedere massage wordt de massageruimte goed gereinigd, niet alleen voor het oog maar ook voor de beste hygiëne. Kom je in onze massageruimte, dan weet je zeker dat het hier lekker schoon is en je in een frisse ruimte kunt genieten van een heerlijke, spannende massage.

Ook op onze discretie kun je volledig rekenen. We zijn zelf geen schreeuwerige types en trekken dat ook niet aan. We laten dan ook iedereen in zijn waarde.

Tenslotte …
Door onze erotische massage volledig op jou af te stemmen, krijg je altijd een massage die bij jou past. Vind je iets extra lekker of juist niet, laat het ons weten en we houden er rekening mee. Kom je bovendien met je partner naar onze salon, dan krijg je een massage die jullie allebei prettig vinden met respect voor jullie relatie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze erotische massages? Bekijk dan welke masseuses vandaag aan het werk zijn en plan direct een afspraak in een van onze vestigingen voor je eigen ontspannende én spannende sensuele massage!