...

MESTREECH…

1995: Ton opent de allereerste erotische massage salon in Maastricht… MassageWereld is geboren!

Na een paar succesvolle jaren aan de Annalaan is MassageWereld in 2003 verhuisd naar de Grote Gracht, midden in het centrum.

Uit alle landen en streken kwamen jullie ons bezoeken en hiervoor dank!

Dagjesmensen, zakenmensen, koppels, vaste klanten, dames alleen (leuk!); velen van jullie wisten ons te vinden.

Soms ging het gesprek met handen en voeten, 1 keer helemaal met Google Translate (nee ik spreek geen Chinees), maar meestal kwamen we er wel uit. Daarnaast… Body Language is een Universele taal!

Er gebeurden lieve dingen: klanten die met taart voor je neus staan, cadeautjes meenemen voor de masseuses of gebakken vis van de markt.

Ook verdrietige dingen passeerden de revue… klanten die helaas erg jong al overlijden of ondanks ernstige ziekte toch nog even kwamen genieten van een erotische massage en aanraking.

Onderling was de sfeer (bijna) altijd goed! Voor veel masseuses voelt Maastricht als hun tweede huis, de meeste van hen werken hier al jaren (1 masseuse zelfs al 15 jaar!) en het afscheid valt de meesten heel zwaar…

Maar wat we vooral ook hebben gedaan is gelachen!

En nu ga ik je een geheim vertellen… MassageWereld Maastricht heeft een eigen spook!

Ooit een massage gehad in de Ridder (nu kamer 4)? En nooit iets vreemds gemerkt? Daar zit dus ons spook, alhoewel hij/zij zich de laatste jaren heeft gedragen…

Rare dingen gebeurden er op die kamer… even controleren of alles netjes is ’s ochtends en dan hoor je ineens gekreun! Haren overeind, kippenvel overal! Oh nee, het is de radio..

Masseuses die ’s avonds laat de kamer niet op durfden te ruimen want ging je die kamer alleen in dan kreeg je ineens een koude windvlaag langs je lijf…  licht wat ineens gaat knipperen… masseuses die in de kamer ernaast waren horen ineens het water van de douche op de Ridder stromen… iemand valt van de trap en zei dat ze geduwd werd… de intercom die ineens beneden afgaat terwijl er 100% niemand in de Ridder is…

Maar het ergste was nog dat er een masseuse alleen de kamer inging en er echt een spook onder de douche stond! (Hmm nee dat viel geloof ik meer onder het motto: collega schrik op het lijf jagen door met een wit laken over je heen daar te gaan staan…)

Enfin, nadat de masseuses de kamer grondig hadden gereinigd, en nee dat gebeurde niet met chloor, werd het rustiger… de vraag is nu alleen, voor hoelang nog?!

Afgelopen jaar hebben we ons 27- jarig bestaan (ondertussen zijn er 7 salons bij in binnen- en buitenland) groots gevierd, maar helaas gaat Maastricht afscheid nemen.

Door onder andere parkeerproblemen, stijgende kosten en ander ongemak sluit MassageWereld Maastricht per 1 januari 2023 definitief haar deur.

Dag lieve klanten, bedankt voor alles! En dag lief Maastricht, we gaan jullie missen!! Hoienhe!